Kiitos jäsenhankinnasta Suomen Yrittäjiin!

Jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin jäsenetuihin ja palveluihin:

Lakineuvonta

  • Oikeus soittaa jäsenten maksuttomaan puhelinneuvontaan, josta tavoittaa yli 100 asiantuntijaa valtakunnallisesti ja alueellisesti. Neuvontapalvelumme kattaa mm. seuraavat alat: työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, sukupolven ja omistajavaihdokset, verotus ja yrittäjän sosiaaliturva.

Materiaalipankki

  • Vuokrasopimus, tarjouspyyntö, työsopimus, palkkalaskelma, velkakirja → yrittäjä tarvitsee monenlaisia asiakirjapohjia. Yrittäjien jäsenellä on pääsy asiakirjapankkiin, jossa on 70 erilaista asiakirja- ja sopimusmallia yrityksen käyttöön. Jäsenellä on pääsy myös jäsenille tarkoitettuihin laskureihin, lomakkeisiin ja palkkataulukkoihin.

Numerohaku

Koulutukset

Kumppanien tarjoamat edut

  • Jäsenet saavat alennusta polttoaineesta, matkoista, majoituksesta, vakuutuksista (vaatii y-tunnuksen), työsuhde-eduista, tukkukaupasta, aikakauslehdistä, lakipalveluista, asiakirjapaketeista ja liittymäpalveluista. Tutustu tarkemmin kumppanien tarjoamiin etuihin.

Mediat

Verkostot

  • Yrittäjien tilaisuuksissa ja koulutuksissa jäsenellä on mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjien kanssa paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Yrityspörssi tarjoaa ylivertaisen yritysten välisen kauppapaikan jäsenille edullisimmin hinnoin. Synergiayrityshakupalvelussa jäsenet löytävät kumppaneita, markkinoivat yritystään ja saavat jäseniltä jäsenille -edut.

Edunvalvonta

  • Pidämme esillä yrittäjälle tärkeitä teemoja monilla vaikuttamisen tasoilla. Tuomme ajankohtaisia aiheita keskusteluun median edustajien kanssa. Olemme mukana ministeriöiden valmistelevissa työryhmissä ja kolmanneksi kuulluin järjestö eduskunnan valiokunnissa. Meillä on edustajat valtion alue- ja paikallishallinnon toimielimissä ja 1400 jäsenyrittäjää kuntien valtuustoissa. 4000 luottamushenkilöämme toimivat aktiivisesti yrittäjien puolesta. Aluejärjestöillä on aito kontakti kansanedustajiin ja organisaatiomme on heihin lähes päivittäisessä yhteydessä.