Ajankohtaista henkilöstön palkkauksesta ja palkitsemisesta

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Mitkä palkkauksen sääntelyyn liittyvät muutokset yrittäjän on hyvä tuntea?

Miten palkitseminen lähivuosina muuttuu? Entä kuinka yrittäjä voi varautua muutoksiin ja varmistaa työntekijöiden kannustavan palkitsemisen myös jatkossa? Vastaukset näihin kysymyksiin saat Mandatumin yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa järjestämässä palkitsemisen webinaarissa.

Webinaarissa johtaja Sini Jämsén Mandatumin palkitsemispalveluista havainnollistaa, kuinka lähivuosina voimaan tuleva palkkauksen läpinäkyvyysdirektiivi vaikuttaa palkitsemiseen ja palkkaukseen, sekä kertoo, kuinka palkka-avoimuuteen voi valmistautua hyvissä ajoin. Asiakaspäällikkö Risto Mikkola avaa puolestaan viime vuosina selkeästi yleistyneen Palkkiorahaston etuja tehokkaana ja selkeänä henkilöstön palkitsemisen välineenä.

Webinaari on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Webinaari sopii jokaiselle yrittäjälle, joka haluaa kehittää yrityksensä henkilöstönsä palkitsemista. Erityisen hyvin webinaari soveltuu työnantajayrityksille, joissa on vähintään viisi työntekijää.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä koulutukseen kuuluu?
Koulutukseen sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.