Ajankohtaista vuosilomista

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Kesälomakausi on jo ovella!

Miten työsuhteissa sovelletaan lakia vuosilomista? Miten vuosiloma työsuhteissa määräytyy? Millaisia kustannuksia vuosilomasta aiheutuu ja miten ne maksetaan? Millaisia oikeuksia ja velvollisuuksia työntekijällä ja työnantajalla on vuosiloman suhteen?

Mm. näihin kysymyksiin webinaarissa ovat vastaamassa Suomen Yrittäjien asiantuntijat.

Koulutuksen sisältö

  • Johdanto ja keskeiset määritelmät
  • Vuosiloman pituuden määräytyminen
  • Vuosilomapalkka ja lomakorvaus
  • Vuosiloman antaminen
  • Työehtosopimusten vuosilomamääräyksistä
  • Vuosilomakustannusten korvaus työnantajalle 

Puhujina

Maaria Uusi-Simola

Maaria Uusi-Simola

lakineuvoja, Suomen Yrittäjät

Maaria Uusi-Simola on vuoden 2024 alusta toiminut lakineuvojana Suomen Yrittäjillä. Hänen erityisosaamisalaansa on työ- ja sopimusoikeus, mutta Maaria neuvoo jäsenistöä myös laaja-alaisemmin aiheesta riippumatta.

Patrik Palmén

Patrik Palmén

lakineuvoja, Suomen Yrittäjät

Patrik Palmén on toiminut Suomen Yrittäjissä lakineuvojana vuodesta 2022 alkaen tehtävänään neuvoa jäsenistöä oikeudellisissa kysymyksissä laidasta laitaan. Patrikin työ Suomen Yrittäjissä painottuu muiden muassa työ-, vero- ja sopimusoikeuteen.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton Yrittäjien jäsenille
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä koulutukseen kuuluu?
Koulutukseen sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.