Älä myy ystävääsi – Myy kuin ystävälle – Pasi Raution myyntiaamu

  • Hämeen Yrittäjät
  • Suomen Yrittäjät
  • Forssan Yrittäjät
  • Hattulan Yrittäjät

Älä myy ystävääsi – myy kuin ystävälle.

Jos suomalaista on uskominen, hänelle ei saa myydä, hän haluaa ostaa. Suomalaisen päivää ei saa keskeyttää ei sähköpostilla, ei puhelimella, eikä varsinkaan kivijalkamyymälässä häntä tarvitse auttaa. Miten tässä sitten pitäisi enää mitään myydä?

Kysy, kuuntele, auta. Siinä ensimmäiset kolme askelta. Mutta entä jos lähtökohtaisesti pelottaa kysyä, jos asiakas ajattelee että olen tyrkky? Päästä irti tunteesta, voisi olla tämän koulutuksen helppo ratkaisu. Ystävänpäivän kunniaksi katsomme myyntiä ystävyyden näkökulmasta. Miten autamme asiakasta, kuin ystäväämme. Tutkimme erilaisia tapoja myydä niin kuluttajalle kuin yrityksille. Opit miten lisämyydä asiakkaalle niin, että asiakas riemuiten sen sinulle sallii.

Kouluttaja Pasi Rautio on myyntikuiskaaja, joka valmentaa, kouluttaa, kiertää puhumassa ja auttaa muita menestymään. Pasilla on 30 vuotta kokemusta myynnistä (B2B ja B2C) sekä asiakaspalvelusta sekä 13 vuotta kokemusta kouluttamisesta ja valmentamisesta yksilöistä ryhmiin.

Tilaisuus on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenille sekä Yrittäjät-Akatemian osallistujille, muille 199€+alv. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta jääneestä peruutuksesta laskutamme 50€ ”noshow”-maksun. Hyödynnä siis jäsenetusi ja ilmoittaudu mukaan!

Myyntiaamu järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla, ilmoittautuminen paikan päällä sekä aamukahvi alkaa klo 8.15 alkaen ja itse tilaisuus alkaa klo 9.00. Kesto n. 1,5h. Tilaisuutta ei taltioida.

Tilaisuuden järjestää Hämeen Yrittäjät. Lisätietoja antaa: palvelupäällikkö Pauliina Hirviniemi, pauliina.hirviniemi(at)yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Verkatehdas, biorex sali, Paasikiventie 2, Hämeenlinna