ChatGPT apuna sisältöjen tuottamisessa

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät
Nainen läppärillä

Lisää tuottavuutta ChatGPT:n sisällön tuotannon työkaluilla!

Onko ChatGPT:n peruskäyttö jo hallussa? Haluaisitko oppia lisää?

Tässä koulutuksessa käydään läpi ChatGPT:n parhaat laajennokset (plugins) sekä uusimmat ominaisuudet. Laajennosten avulla voit käydä läpi nopeasti ja helposti erilaisia aineistoja sekä tuottaa eri viestintäkanaviin erilaisia sisältöjä tehokkaasti.

Koulutuksessa tutustutaan myös ChatGPT:n uuteen toiminnallisuuteen, GPT-4 Visioon, jonka avulla ChatGPT ymmärtää kuvia. Toiminnallisuuden avulla voit käyttää erilaista kuvallista aineistoa tai vaikkapa käsinkirjoitettuja muistiinpanoja ChatGPT:n kanssa.

Koulutus soveltuu niille, jotka haluavat ottaa kaiken irti ChatGPT:n työkaluista erilaisten tekstien ja muiden sisältöjen tuottamisessa. Jotta saat hyötyä tästä koulutuksesta, ChatGPT:n peruskäyttö tulee olla hallussa.

Kouluttajana

Immo Salo, Bonairo Oy

Immo Salo

toimitusjohtaja, Bonairo Oy

Immo Salolla on yli 20 vuoden kokemus koulutusten pitämisestä yrityksille ja yliopistoille digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Salo on kirjoittanut myös neljä tietokirjaa liittyen tekoälyyn, big dataan, pilvipalveluihin ja analytiikkaan ja syksyllä 2023 ilmestyvä viides kirja kertoo luovasta tekoälystä ja ChatGPT:stä. ChatGPT-koulutuksia Salo on ollut pitämässä Suomessa ja Ruotsissa yhteistyökumppaneiden kautta erinomaisin palauttein. Lisäksi hän on ollut sarjayrittäjänä vuodesta 2006.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, muille 190 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi