ChatGPT pienyrittäjän arjen helpottajana

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät
Nainen sohvalla

Tekoäly yrittäjän apuna

Tekoäly voi olla hyödyksi yrittäjälle monenlaisissa tilanteissa. Koulutuksessa tutustut siihen, kuinka tekoäly, kuten ChatGPT, voi helpottaa ja tehostaa pienyrittäjän arkea monilla eri toiminnan osa-alueilla. Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille konkreettisia työkaluja ja vinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen yrittäjän päivittäisessä työssä.

Koulutus on avoin ja maksuton kaikille yksinyrittäjille ja työllistäville yrittäjille, jotka haluavat lisätietoa aiheesta.

Koulutuksen teemoja

ChatGPT:tä voidaan hyödyntää markkinointiviestinnässä, esimerkiksi uutiskirjeiden, blogikirjoitusten tai sosiaalisen median julkaisujen tuottamisessa.

ChatGPT voi olla avuksi verkkosivujen kehittämisessä, esimerkiksi auttamalla luomaan vakuuttavia ja hakukoneystävällisiä tekstejä, jotka parantavat sivuston näkyvyyttä ja asiakaskokemusta.

ChatGPT auttaa sosiaalisen median sisältöjen luonnissa, mukaan lukien kuvien ja tekstien generointi ja samalla auttaa pienyrittäjää säästämään aikaa ja resursseja.

Tekoälyä voidaan hyödyntää myyntityön tehostamisessa, esimerkiksi auttamalla myynti- ja markkinointimateriaalien luonnissa tai potentiaalisten asiakkaiden tavoittamisessa ja sitouttamisessa.

Tekoäly voi tukea strategista päätöksentekoa ja liiketoiminnan suunnittelua, kuten markkinatutkimusta tai kohderyhmien tunnistamista.

Lisäksi ChatGPT voi olla apuna uusien liikeideoiden ja toiminnan kehittämisessä, tarjoten uusia näkökulmia ja ideoita.

Kouluttajana

Immo Salo, Bonairo Oy

Immo Salo

toimitusjohtaja, Bonairo Oy

Immo Salolla on yli 20 vuoden kokemus koulutusten pitämisestä yrityksille ja yliopistoille digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Salo on kirjoittanut myös neljä tietokirjaa liittyen tekoälyyn, big dataan, pilvipalveluihin ja analytiikkaan ja syksyllä 2023 ilmestyvä viides kirja kertoo luovasta tekoälystä ja ChatGPT:stä. ChatGPT-koulutuksia Salo on ollut pitämässä Suomessa ja Ruotsissa yhteistyökumppaneiden kautta erinomaisin palauttein. Lisäksi hän on ollut sarjayrittäjänä vuodesta 2006.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi