yksinyrittäjät maakuntaennuste

Juristit apuna velanperinnässä

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Velka on veli otettaessa ja veljenpoika maksettaessa

Kun asiakas ei maksa laskua ajoissa, syntyy yrittäjälle tarve turvata saatavansa. Saatavien perintä on osa yrittäjien riskienhallintaa. Toisinaan velallinen ei kykene maksamaan laskujaan. Se saattaa johtua joko velallisen maksukyvyttömyydestä tai maksuhaluttomuudesta. Saatavan velkominen muuttuu riidaksi, jos lasku reklamoidaan. Riitely kuluttaa osapuolten aikaa, rahaa ja ennen kaikkea hermoja. Juristi on monesti paras apulainen silloin, kun laskua joudutaan perimään.

Lakiasiaintoimisto Jurinetin juristit Markus Talvio ja Aleksi Niskanen kertovat maanläheisellä tavalla, millä tavoin saatavan perintä voi edetä juridisesti ja mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

Tämä webinaari on sinulle, joka suhtaudut yrityksesi luottotappioriskeihin vakavasti. Tilaisuuden jälkeen tiedät, mitkä ovat oikeutesi velkojana ja miten velanperintä hoidetaan ammattilaisten kanssa. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

Puhujat

Markus Talvio

Jurinet Oy Lakiasiaintoimisto

Markus Talvio on Jurinetin toimitusjohtaja, joka on toiminut pitkään yritysten apuna monissa riita-asioissa. Talviolle pk-yritysten liiketoimintaympäristö on hyvin tuttu. Talvio on toiminut yrittäjänä yli 30 vuotta.

Aleksi Niskanen Jurinet Oy Lakiasiaintoimisto

Aleksi Niskanen

Jurinet Oy Lakiasiaintoimisto

Aleksi Niskanen toimii juristina Jurinetillä. Hän on hoitanut menestyksekkäästi useita sovintoneuvotteluja ja riita-asioita, joissa velkomusasioita koskevat kysymykset ovat tulleet tutuiksi.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä koulutukseen kuuluu?
Koulutukseen sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.