Suomen Yrittäjien ja Sanoma Median webinaarikuva nainen juo kahvia

Kehitä asiakkaan ostopolkua ja kasvata myyntiä

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Tunnetko asiakkaasi ostopolun?

Sanoman ja Suomen Yrittäjien yhteistyössä järjestämän koulutuksen tavoitteena on auttaa yrittäjää tunnistamaan millainen asiakkaan ostopolku on, ja miten sitä voi kehittää. 

Saat koulutuksessa käytännönläheisiä vinkkejä siitä, miten mainonnalla voi vaikuttaa ostopolun eri vaiheissa, ja miten tarjoat asiakkaillesi relevanttia sisältöä oikeaan aikaan. Tarjoamme konkreettisia keinoja, joilla voit tunnistaa potentiaaliset asiakkaasi ja kasvattaa myyntiäsi.

mies puhelimessa

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Koulutus sopii niin yksinyrittäjille kuin työllistäville yrittäjille, jotka kaipaavat tukea ja inspiraatiota yrityksensä myynnin kehittämiseksi.

Kouluttajina

Johanna Rinteelä Saoma

Johanna Rinteelä

Sanoma

Johanna Rinteelä työskentelee markkinointipäällikkönä Sanomalla. Johannan ydinosaamista on auttaa yrityksiä tekemään digitaalista markkinointia ja mainontaa, joka tuo tuloksia.

Sami Elmeranta

Sami Elmeranta

Sanoma

Sami Elmeranta toimii Varsinais-Suomen aluemyyntijohtajana Sanomalla. Samin intohimona on yhdistää digimarkkinointi ja myyntityö tehokkaasti.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä koulutukseen kuuluu?
Koulutukseen sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.