Kasvata myyntiä – tuotteista palvelusi

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Tuotteistamalla helpotat ostamista ja kasvatat myyntiä

Takkuaako myynti? Onko markkinointi tehotonta? Mietitkö, miksi et saa liidejä tai asiakkaat eivät hyväksy tarjouksiasi? Puuttuvatko yrityksestäsi selkeät tuotekuvaukset verkkosivuilta?

Tuotteistamisen idea on tehdä asiakkaasi ostamisesta helpompaa ja palvelusi toimittamisesta kannattavaa. Ja siinä sivussa helpottaa myös myyntiä.

Mikä muuttuu, kun osallistut tähän koulutukseen?

  • Saat ideoita, siihen miten käydä koko yrityksen tarjooma lävitse – karsia vanhat, tunnistaa tarpeet uusille tuotteille tai palveluille
  • Saat vinkit, kuinka laatia myyviä tuotekuvauksia ja paketoida hittituotteen tunnusmerkit omalle tuotteelle tai palvelullesi.
  • Saat konkreettisia ja helposti sovellettavia esimerkkejä, tarkastuslistoja ja vinkkejä tuotteistukseen sekä verkkosivujen palvelukuvausten parantamiseen.
  • Saat lentävän lähdön tuotteistukseen ja myynnin kasvattamiseen.

Koulutuksen sisältöä

  • Miksi tuotteistaisin?
  • Mikä on tuotteistajan miinakenttä? Mihin asiakkaan ostopolku tyssää?
  • Kuinka auttaa asiakasta eteenpäin ostopolulla? Tuotteistajan vinkit.
  • Kuinka selkeyttää tuotevalikoima ennen verkkosivu-uudistusta?
  • Millainen on hyvä tuotekuvaus?

Koulutus sopii eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat enemmän kauppaa vähemmillä kustannuksilla. Pääpaino palveluiden tuotteistamisessa, mutta periaatteet toimivat myös tuotteita myyville yrityksille.

Asiantuntija

Riikka Nurmi

Riikka Nurmi

tuotteistaja, omistaja, DI, Noste Oy

Riikalla on vahva ymmärrys eri toimialoilla toimivien yritysten arjen haasteista liittyen tuotteistukseen, hinnoitteluun, myyntiin ja markkinointiin. Hän on auttanut eri kokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä tuotteistamaan palveluitaan helpommin ostettaviksi ja myytäviksi. Kouluttajana Riikka onkin innostava ja hyvin käytännönläheinen.

Noste Oy on Suomen kokenein asiantuntijapalveluita tuotteistava yritys, joka historiansa aikana on auttanut yli 400 yritystä tuotteistamaan palveluitaan.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv / hlö, muille 190 € + alv / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutukseen sisältyy varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne on katsottavissa kahden kuukauden ajan. Suomen Yrittäjien maksullisten koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi