Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Löydä yrityksesi kilpailuetu

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Yrittäjä, haluaisitko olla kilpailijoitasi parempi? Oletko koskaan pohtinut, mikä yrityksesi kilpailuetu on? Mikä erottaa sen muista alasi toimijoista?

Vain noin 1–3 prosentilla yrityksistä on selkeä kilpailuetu. Suurin osa tarjoaa sitä samaa mitä muutkin.

Jos myös sinä myyt samaa kuin kaikki muut ja samalla tavalla, on aika miettiä liikeideasi terävöittämistä ja ilmoittautua mukaan tähän koulutukseen. Etsitään yhdessä juuri sinun kilpailuetusi ja viritetään bisneksesi parempiin tuloksiin!

Käymme koulutuksessa läpi erilaisia konkreettisia työkaluja, joita voit hyödyntää kilpailuedun löytämiseksi. Kouluttaja Markku Vierula on analysoinut suomalaisten pk-yritysten kilpailuetuja, mallintanut niitä ja luonut niiden pohjalta kansainvälisestikin ainutlaatuisen Löydä kilpailuetu™- työkalupakin.

Koulutuksen työkalujen avulla avaat ajatteluasi uuteen suuntaan ja näet kehittämisen uudesta näkökulmasta. Ehkäpä oivallat, että markkinoilla on tarve tietynlaiselle palvelulle, jota kukaan toinen ei ole hoksannut tarjota.

Luvassa myös selkeitä esimerkkejä niistä suomalaisista pk-yrityksistä, jotka hyödyntävät omaa kilpailuetuaan.

Kouluttajana Markku Vierula (Executive MBA, MTi, toimittaja), Vierula Consulting Oy
Vierula on yrittäjä, tietokirjailija ja konsultti. Hänen luomansa työkalupakki on julkaistu myös kirjana: Löydä kilpailuetusi -käsikirjan strategian ja brändin kehittämiseen (Kauppakamari 2021).

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenille 95 € / hlö, muille 190 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi