”Markkinointi – Kaikki mitä yrittäjän tarvitsee tietää! ” – Markkinointiaamu Riihimäellä

Riihimäki
  • Hämeen Yrittäjät
  • Suomen Yrittäjät
  • Forssan Yrittäjät
  • Hattulan Yrittäjät

 ”Mitä järkeä on markkinoida, kun mun tuote ja palvelu on jo niin hitsin hyvä? Kyllähän sen
kaikki jo tietää ja tuntee?  Vai tunteeko? Tai tietääkö kaikki? Suomalainen luottaa tietoonsa ja taitoonsa mutta pelkää nolatuksi tulemista sekä pröystäilevää otetta ja esilläoloa. Me vähättelemme olemassaoloamme, tietojamme ja taitojamme. Turhaan! Jos jotain oppimista meillä on naapurimaastamme Ruotsista ja meren takaa Amerikasta, niin se on rohkea markkinointi.”

Koulutuksen aikana käydään läpi tämän päivän yrittäjyyden kannalta keskeisiä markkinoinnin peruspilareita; mitä, miksi, milloin, missä ja miten sekä kenelle markkinointia tehdään. Parin tunnin koulutuksen aikana saat kättä pidempää ja käsityksen:

  • Mitä, miksi ja missä markkinointia kannattaa tehdä?
  • Rakennat omalle yrityksellesi nopeasti koulutuksen aikana markkinoinnin roadmapin, jonka voi ottaa heti käyttöön!
  • Ymmärrät, kenelle ja miten markkinointia kannattaa tänä päivänä tehdä?
  • Ymmärrät, mikä merkitys markkinoinnilla on yrityksen kasvussa ja hengissä pysymisessä?

Kouluttajana rohkea ja energinen Global Business Influencer Hanne Nuutinen, joka koutsaa hyvän johtamistavan metodeista ja auttaa yrittäjiä ja johtajia kasvattamaan bisnestä ja luomaan kasvun mahdollisuuksia. Hannelle on laaja kokemus niin myynnin, markkinoinnin, tuotteistamisen kuin strategian luomisessa ja jalkauttamisessa eri kokoisissa yrityksissä aina start-upeista pörssiyhtiöihin.

Hämeen Yrittäjien Markkinointiaamu Riihimäellä tarjoaa käytännön eväitä markkinoinnin perusteisiin. Tilaisuus järjestetään Hyria Ammattiopiston auditoriossa ( Sakonkatu 1, Riihimäki), ja tilaisuus alkaa klo 8.15 verkostoitumisaamukahveilla. Koulutus kestää n. 2h ja päättyy klo 11.00.

Tilaisuus on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenille sekä Yrittäjät-akatemian osallistujille, muille 199€+alv. Ennakkoon ilmoittamattomasta peruutuksesta perimme noshow-maksun 50€.

Tilaisuus järjestetään ainoastaan livetilaisuutena Riihimäellä. Tilaisuutta ei taltioida eikä sitä ole mahdollista seurata virtuaalisesti.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
HYRIA Ammattiopisto, Sakonkatu 1, Riihimäki,
  • Riihimäki
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

palvelupäällikkö Pauliina Hirviniemi, pauliina.hirviniemi(at)yrittajat.fi, 050 566 4563