Ota haltuun yrityksen haastavat tilanteet – Miten sopeuttaa toiminimiyrityksen liiketoimintaa nopeasti?

Verkossa
  • Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Etelä-Savon Yrittäjät
  • Helsingin Yrittäjät

Yrittäjä näkee niin hyviä kuin huonoja aikoja. Millaisia toimenpiteitä tehdä silloin, kun tulot eivät enää kata menoja? Koulutus tarjoaa konkreettisia vinkkejä erilaisista sopeuttamistoimista, joiden avulla saattaa yritys takaisin kannattavalle uralle. Näkökulmana on toiminimiyrittäjyys (osakeyhtiöille on oma koulutuksensa 26.4.). Ratkaisuista pureudutaan erityisesti velkajärjestelyyn: mitä se tarkoittaa ja mihin tilanteisiin soveltuu?  
 
Koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille toiminimiyrittäjille, olitpa sitten yksinyrittäjä tai työllistävä yrittäjä.

Kouluttajana Teemu Yrjönen, Diverto Oy
Teemu Yrjönen on Turnaround Management Association Finland ry:n sertifioima yritysten tervehdyttämiseen erikoistunut TMC-konsultti. Hän toimii myös ELY-keskuksen tarjoamien Yritysten kehittämispalveluiden puitetoimittajana sekä Analyysi- että Konsultointi-palvelussa. Teemulla on pitkä kokemus taloudellisesti haastaviin tilanteisiin joutuneiden yritysten tervehdyttämisestä. Näissä hän on toiminut niin toimitusjohtajana kuin ulkopuolisena tervehdytyskonsulttina. Hän on ollut myös useissa yrityssaneerausmenettelyissä joko yrityksen johdon, osakkaiden tai selvittäjän neuvonantajana.

Koulutus järjestetään Suomen Yrittäjien ja Yrittäjän talousavun yhteistyönä ja se on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Tutustu Yrittäjän talousapu -palveluun täällä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi