Nainen läppärillä

Modernin myynnin toteuttaminen yrittäjän kiireisessä arjessa

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Varusta itsesi nykyaikaisilla myyntistrategioilla

– säästä aikaa ja rahaa!

Tervetuloa käytännönläheiseen webinaariin, jossa varustat itsesi nykyaikaisilla myyntistrategioilla, jotka on suunniteltu erityisesti yrittäjien kiireiseen myynnin ja markkinoinnin arkeen!

Webinaarin jälkeen ymmärrät modernin monikanavaisen myynnin toimintamallit ja osaat viedä social sellingin, sekä arvon viestimisen osaksi arkeasi – tehokkaasti. Opit kommunikoimaan tuotteesi tai palvelusi arvoa niin, että asiakkaat tulevat luoksesi – ja tiedät, miten sosiaalisen median ja verkostojen avulla myyt jatkossa enemmän ja vaivattomammin.

Koulutus on suunnattu kaikille yrittäjille, jotka haluavat tehostaa myyntiä sekä säästää aikaa ja rahaa, joka myyntityöhön ja markkinointiin kuluu.

Koulutuksen opit

Moderni myynti

Saat uusimmat vinkit moderniin ja monikanavaiseen myyntiin.

Ajan ja rahan säästö

Kuulet, miten säästät aikaa myyntityössä ja rahaa markkinoinnissa.

Arvon viestiminen

Opit viestimään arvoa ja siten myymään enemmän.

Sisältö

  • Modernin myynnin perusteet ja kanavat
  • Ajan ja rahojen säästäminen yrittäjän myynnissä ja markkinoinnissa – tehokkaat työkalut ja prosessit
  • Social selling strategia yrittäjälle
  • Arvon viestiminen ja myynnin kasvattaminen

Kouluttaja

Oona Kankkunen

Oona Kankkunen

Network & Growth

Oona on modernin myynnin valmentaja, social selling- ja ajatusjohtajuus kouluttaja, Keynote-puhuja, tietokirjailija, ja yrittäjäperustaja @ Network & Growth. Oona luotsaa vuonna 2020 perustamaansa Network & Growth yritystä, jonka missio on auttaa yrityksiä myynnin ja tunnettuuden kasvussa uudistamalla myyntiä ja yhdistämällä markkinointia.

Network & Growthilla Oona on päävalmentajana digitaalisen myynnin muutoksessa, joka tuo mukanaan markkinoinnin yhteistyön ja moderneja toimintamalleja, kuten social sellingin, ajatusjohtajuuden ja monikanavaisen myynnin pelikirjat.

Ennen yrittäjyyttä Oona valmensi myyntiä yli 10 vuotta päivätyökseen eri yrityksissä, jossa hän rakensi asiakaskohtaamisen malleja ja myynnin pelikirjoja. B2B-myynnissä hän on ollut myynnin vastuurooleissa mm. IT, henkilöstöpalvelut ja rakentamisen toimialoilla.

Oona on puhunut viime vuodet intohimoisesti modernin myynnin muutoksen tarpeen puolesta ja markkinoinnin yhdistämisestä myyntiin. Hänen ammattisydämensä sykkii uuden ajan myynnin kehittämiselle ja sekä markkinoinnin ja myynnin yhteistyön parantamiselle.

Hintatiedot

Maksuton
Webinaarin mahdollistaa Yksityisyrittäjäin Säätiö.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä koulutukseen kuuluu?
Koulutukseen sisältyy varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne on katsottavissa kahden kuukauden ajan.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi