Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Näin hoidat veroasiat kuntoon – 10 vinkkiä yrittäjälle

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Hae vinkit yrittäjän ja yrityksen verotukseen!

Millaisia ajankohtaisia muutoksia yrittäjien ja yrityksen verotuksessa on syytä huomioida? Mitkä ovat yleisimpiä virheitä tai väärinymmärryksiä, joita yrittäjä verotuksessa tekee? Mitä veroilmoitusta tehdessä kannattaa erityisesti huomioida ja hyödyntää? Mitkä asiat jokaisen yrittäjän on syytä omasta ja yrityksensä verotuksesta painaa mieleen?

Näihin kysymyksiin haetaan tässä koulutuksessa vastauksia!

Koulutus on tarkoitettu erityisesti nuorille ja nuorenmielisille yrittäjille, olitpa sitten yksinyrittäjä tai työllistävä yrittäjä.

Koulutuksen mahdollistaa Yksityisyrittäjäin säätiö.

Kouluttaja

Marianne Malmgrén

OTT, dosentti, varatuomari, yrittäjä, Tax Services MSK Oy

Marianne Malmgrén on toiminut yli 30 vuoden ajan erilaisissa verotuksen johto- ja asiantuntijatehtävissä. Hänen erityisosaamisalueitaan verotuksessa ovat mm. yritysten ja henkilöiden tuloverotus sekä kansainvälinen tuloverotus.

Mariannella on oma veroasiantuntijapalveluita tarjoava yritys, Tax Services MSK Oy, ja hän tekee vero-oikeudellista tutkimusta mm. yhteistyössä ulkomaisten tahojen kanssa. Hän antaa lausuntoja mm. viranomaisille, kuten valtiovarainministeriölle ja eduskunnalle, säädösluonnoksista ja hallituksen esityksistä.

Marianne on toiminut aikaisemmin mm. finanssioikeuden professorina (ma), lainsäädäntöneuvoksena valtiovarainministeriössä ja Executive Tax Partnerina tilintarkastusyhteisössä. Hän on lisäksi ollut mm. jäsenenä erilaisissa verolainsäädännön muutoksia valmistelevissa työryhmissä, Keskusverolautakunnassa ja oikaisulautakunnassa. Lisäksi hän on osallistunut verolainsäädännön muutosten valmisteluun EU:ssa ja OECD:ssä. Hän on kirjoittanut verotuksesta useita kirjoja ja artikkeleja sekä toimii aktiivisesti kirjoittajana, kouluttajana ja luennoitsijana.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton Yrittäjien jäsenille, muille 95 € / hlö + alv 24 %
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.