Näin johdat monikielistä työyhteisöäsi

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Ovatko työntekijänne erilaisista kielellisistä taustoista? Onko työyhteisössänne eri kielten käyttöön liittyviä ongelmia? Miten työyhteisö voisi tukea suomen kielen oppimista?

Työyhteisöjen esihenkilöille ja rekrytoijille kohdennetussa webinaarissa esitellään malleja ja välineitä, joiden avulla työyhteisö voi ratkaista kieleen liittyviä ongelmia, tukea ammattikielen oppimista ja kehittää työyhteisön vuorovaikutusta ja työhyvinvointia.

Webinaarin puheenvuorot:

  • Eveliina Korpela: Kieliprofiilit kielenoppimisen ja työhyvinvoinnin työkaluna 
  • Inkeri Lehtimaja: Ammatillisen kielen oppiminen työpaikan vuorovaikutustilanteissa 
  • Johanna Komppa: Portaat toimivaan monikieliseen työyhteisöön

Puhujat ovat Helsingin yliopiston opettajia ja tutkijoita, jotka ovat kehittäneet monikielisten työyhteisöjen vuorovaikutuskäytänteitä ja kielenoppimista tukevia malleja yhteistyössä työelämäkumppaneiden kanssa. Puhujat edustavat Kielibuusti– ja Monikielistyvä työelämä -hankkeita.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi