banneri Sanoman webinaari

Näin teet toimivan mainosbudjetin

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Jokainen markkinoija pinnistelee joskus budjetin äärellä. Miten markkinoinnin budjetti laaditaan? Mitä kannattaa priorisoida ja miten saadaan aikaiseksi tuloksia – tarvittaessa pienemmälläkin budjetilla?

Tässä webinaarissa tarjoamme konkreettiset perustason eväät mainonnan budjetointiin: lähtökohtiin, tavoitteiden asettamiseen ja mittarointiin. Webinaari on tarkoitettu erityisesti pk-yrittäjille, jotka vasta aloittelevat mainontaa tai miettivät, mistä mainonnassa kannattaa lähteä liikkeelle.

Webinaarin sisältöä

  • Tavoiteasetanta ja mittarointi: Tomi Jäppinen kertoo mainonnan tavoitteiden määrittelystä ja niiden onnistumisen seurannasta.
  • Kohderyhmät: Paula Kahila antaa vinkkejä kohderyhmien määrittelyyn, jotta pystyt tekemään tehokasta viestintää oikeille ihmisille sopivalla mediavalinnalla.
  • Käytännön esimerkkejä: Leena Tiitola esittelee erikokoisia kampanjaesimerkkejä ja oppeja tilanteisiin, joissa mainonnan budjetti on pieni.

Maksuton webinaari järjestetään Suomen Yrittäjien ja Sanoma Median yhteistyönä ja se on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tule mukaan oppimaan mainosbudjetin rakentamisesta!

Webinaarin puhujat

Product Portfolio Lead Tomi Jäppinen työskentelee Sanomalla kehitystehtävissä. Tomi miettii työkseen miten ja millaisilla palveluilla sekä tuotteilla Sanoma palvelee parhaiten pk-yrittäjiä nyt ja tulevaisuudessa.

Insight Manager Paula Kahila työskentelee Sanomalla tutkimustiedon hyödyntämisen parissa. Paulalla on monipuolinen kokemus markkinoinnista asiakkaan puolelta pöytää markkinointitoimistotaustalla.

Myyntipäällikkö Leena Tiitolan löytää Pirkanmaan aluemyynnistä. Leenalla on pitkä ja monipuolinen kokemus pk-asiakkaiden parissa työskentelystä, ja hän auttaa löytämään ratkaisut asiakkaiden kaikenkokoisille budjeteille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi