Onnistunut vuorovaikutus ja yhteistyö

Verkossa
 • Suomen Yrittäjät

Millaisia ovat vaikuttavat vuorovaikutustaidot muuttuneessa maailmassa ja hybridityössä? Miten yhteistyö onnistuu? Miten hyväksyn erilaisuutta, tulen kuulluksi, ennakoin ja sitoudun omaan työhöni?

Koulutuksen tavoitteena on vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen parantaminen ja rohkeuden lisääntyminen erilaisissa onnistunutta vuorovaikutusta vaativissa tilanteissa sekä oppia tunnistamaan ja hallitsemaan omia tunnetiloja erilaisissa tilanteissa. Lisäksi tavoitteena on tunnistaa omat vahvuudet ja kehityskohteet ja tarttua niiden kehittämiseen.

Koulutuksen sisältöä

 • Asenne ratkaisee. Arvostus ratkaisee. Arvostelu katkaisee. Tyrkytys tyrehdyttää.
  • Tärkeys ja kiireellisyys oikeaan järjestykseen.
  • Numerot 1, 3, 7, 6-7, 17, 15, 20, 100 ja 95 onnistumisen avaimina.
 • Etäpalaverissa ja puhelimessa viestintätaidot korostuvat.
  • Kerro tärkein. Mieti ydinviesti.
  • Minä vai me?
  • Näin kuuntelen ja taltutan hankalan ihmisen.
 • Rajojen asettamisen taito ja toisten rajojen kunnioittaminen.
  • Turha häkeltyä ja provosoitua mistään.
  • Se, mitä luvataan, tehdään.
 • Onnistuneen vuorovaikutuksen ja yhteistyön työkalupakki

Koulutus sopii kaikille yrittäjille ja työntekijöille, jotka haluavat parantaa omia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojaan.

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy
Essi Juvakka on tehnyt erilaisia esihenkilö-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yli 25 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenille 95 € / hlö, muille 190 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi