Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Nainen tietokoneella

Sosiaalinen myynti LinkedInissä

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Ota sosiaalinen myynti LinkedInissä haltuun ja kasvata myyntituloksiasi sekä arvoasi asiakkaasi silmissä

Hyvä ja tuloksellinen sosiaalinen myynti sisältää myyntiprosessit, oikeanlaista tekniikkaa, systemaattisuutta ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyttä monikanavaisesti. 

Sosiaalisen myynnin avulla kohdistetaan ja tunnistetaan tekeminen oikeisiin prospekteihin, luodaan luottamusta ja suhteita verkostoissa sekä rakennetaan luottamusta samalla kun fasilitoidaan asiakkaan ostoprosessia verkossa.

Sosiaalisen myynnin ansiosta myynnin prosessit tehostuvat ja kontaktointivaiheessa voidaan kääntää kylmäpuhelun käytänteet inboundin ja näkemyksellisen kontaktoinnin hyväksi yhdistelmäksi. Ja kun ammatillinen läsnäolo tapahtuu relevanteissa kanavissa jakamalla näkemyksiä oikealle kohderyhmälle, saadaan liidejä ja valjastetaan verkostoa suosittelijoiksi. 

Tämä käytännönläheinen koulutus sopii kaikille myynnin parissa työskenteleville yrittäjille.

Koulutuksen jälkeen

  • ymmärrät, mitä sosiaalinen myynti voi mahdollistaa ja miksi se on niin tärkeää
  • tiedät, millä keinoilla voit kasvattaa myyntimahdollisuuksia ja saada liidejä LinkedInissä
  • opit rakentamaan luottamusta ja herättämään kohderyhmäsi mielenkiinnon
  • tiedät, miten sitoutat asiakkaita ja verkostoa näkemyksellisillä sisällöillä
  • osaat viedä sosiaalisen myynnin elementit ja LinkedInin osaksi myyntiprosessiasi

Kouluttajana

Oona Kankkunen Network & Growth Oy

Oona Kankkunen

yrittäjä ja perustaja, valmentaja, puhuja ja kirjailija, Network & Growth Oy

Oona puhuu intohimoisesti modernin myynnin ja markkinoinnin teemoista ja sekä haluaa muuttaa maailmaa vaikutuksellaan – missionaan sosiaalisempi myynti ja näkemyksellisempi viestintä. Oonan ammattisydän sykkii myynnin kehittämiselle ja myyjien arvostuksen nostamiselle Suomessa sekä myynnin ja markkinoinnin yhteistyön parantamiselle yrityksissä.

Inspiroivien luentojen ja puheenvuorojen lisäksi Oona vetää työkseen yrittäjänä Network & Growthilla moderneja sosiaalisen myynnin ja ajatusjohtajuuden valmennuksia, osallistavia strategisia myynnin ja markkinoinnin työpajoja sekä toimii mentorina yrittäjille ja advisorina yrityksille. Hänet tunnetaan myös aktiivisena verkostoitujana, verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustajana sekä ammattimaisena tapahtumien juontajana.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, muille 190 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi