Mies puhuu puhelimeen

Tekoäly avuksi kuvien ja videoiden tuottamisessa

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Tehokuutta kuvien ja videoiden tuotantoon teköälyllä!

Haluatko oppia, miten erilaiset tekoälytyökalut, kuten ChatGPT+DALL-E 3, Midjourney, Leonardo AI, Synthesia, ElevenLabs ja Tome, voivat helpottaa yrittäjän elämää kuvien, videoiden ja esitysten tuottamisessa?

Tämän koulutuksen jälkeen osaat valita oikean työvälineen sille sopivaan tehtävään sekä käyttää luovan tekoälyn parhaita palveluita tehokkaasti yhdessä.

Nainen läppärillä

Koulutus soveltuu niille, joille erilaisten tekoälytyökalujen peruskäyttö on jo tuttua.

Kouluttajana

Immo Salo, Bonairo Oy

Immo Salo

toimitusjohtaja, Bonairo Oy

Immo Salolla on yli 20 vuoden kokemus koulutusten pitämisestä yrityksille ja yliopistoille digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Salo on kirjoittanut myös neljä tietokirjaa liittyen tekoälyyn, big dataan, pilvipalveluihin ja analytiikkaan ja syksyllä 2023 ilmestyvä viides kirja kertoo luovasta tekoälystä ja ChatGPT:stä. ChatGPT-koulutuksia Salo on ollut pitämässä Suomessa ja Ruotsissa yhteistyökumppaneiden kautta erinomaisin palauttein. Lisäksi hän on ollut sarjayrittäjänä vuodesta 2006.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, muille 190 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.