Tekoäly yksin- ja pienyrittäjän työkaluna

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Tekoälytyökalut arjen helpottajaksi

Koulutuksessa käydään kattava ajankohtaiskatsaus tämän hetken ilmaisiin ja maksullisiin tekoälytyökaluihin yksin- ja pienyrittäjän näkökulmasta.

Näet käytännön tasolla erilaisten tekoälytyökalujen hyödyntämistä esimerkkien kautta. Erityisesti esimerkeissä keskitytään myyntiin, markkinointiin ja oman työn helpottamiseen.

Koulutus sopii sinulle, jos haluat ajankohtaista tietoa tekoälyn mahdollisuuksista tai tekoälytyökalut eivät ole vielä työssäsi arkipäivää.

Asiantuntija

Immo Salo, Bonairo Oy

Immo Salo

toimitusjohtaja, Bonairo Oy

Immo Salo on toiminut sarjayrittäjänä vuodesta 2006 ja on tällä hetkellä luovaan tekoälyyn erikoistuneen Bonairo Oy:n toimitusjohtajana. Immolla on yli 20 vuoden kokemus koulutusten pitämisestä yrityksille ja yliopistoille digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Salo on kirjoittanut myös neljä tietokirjaa tekoälyyn, big dataan, pilvipalveluihin ja analytiikkaan liittyen.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton Yrittäjien jäsenille (yrittäjät ja yritysten työntekijät)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi