Kädet ja tietokone

TikTokista kasvua liiketoimintaan

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Voisiko TikTok tarjota yrityksellesi uusia mahdollisuuksia?

TikTok mullistaa parhaillaan digimarkkinointia. Maailmanlaajuisesti alustalla on yli miljardi kuukausitaista käyttäjää ja Suomessakin luku lähentelee 1,6 miljoonaa. Käyttäjämäärä kasvaa ja monipuolistuu koko ajan, sillä TikTok on ollut usean vuoden maailman ladatuin sovellus.

Alusta luo kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaansa ja löytää uusia asiakkaita. Käyttäjien tavoittaminen on myös erittäin kustannustehokasta. Tässä koulutuksessa käymme läpi Tiktokin perusteita ja sen käyttöä yrityksen näkökulmasta.

Koulutuksen sisältöä

TikTok kanavana

  • Lukemia ja syitä kanavan räjähdysmäiseen kasvuun
  • Miten TikTokissa menestytään
  • Mitä yritykset tekevät TikTokissa

Sisällöntuotanto TikTokissa

  • Millainen sisältö TikTokissa toimii
  • TikTok-tilin luominen ja asetukset
  • Miten kuvaan videon

Kouluttajat

Toni Konsti FIID Oy

Toni Konsti

kasvujohtaja, FIID Oy

Toni toimii Fiidillä kasvujohtajana ja tukee toiminnallaan Fiidin kotimaista ja kansainvälistä kasvua. Hän on ollut mukana Fiidin isoissa asiakkuuksissa ja kumppanuuksissa TikTokin ympärillä ja avaa puheenvuorossaan mielenkiintoisesti erilaisia lukemia TikTokista sekä hurjia mahdollisuuksia alustalla menestymiseen juuri tänä syksynä!

Victor Planson FIID Oy

Victor Planson

sisältöjohtaja, FIID Oy

Victor Planson on Fiidin sisältöjohtaja ja vastaa kokonaisuudessaan Fiidin tuotannosta. Hän on yksi Fiidin perustajista ja ollut alusta asti varmistamassa Fiidin vahvat tulokset TikTokin ympärillä kaikenkokoisille asiakkaille. Puheenvuorossaan Victor antaa selkeitä ja ytimekkäitä käytännön vinkkejä alustalla menestymiseen juuri tämän syksyn aikana!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, muille 190 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi