juhlat

Tuloksellista palkitsemista

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Miten palkitseminen kannustaa kohti parempia tuloksia? Kuinka tulospalkitseminen voi tukea henkilöstön yrittäjämäistä asennetta? Miten hyödyntää eri palkitsemisen välineitä, kuten täydentäviä eläkkeitä, henkilöstörahastoja ja vakuutusetuja henkilöstön palkitsemiseen? Vastauksen näihin ja muihin palkitsemista koskeviin kysymyksiin saat Mandatumin yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa järjestettävässä palkisemisen webinaarissa.

Mandatumin palkitsemispalvelujen liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman kertoo toimivan tulospalkitsemisen käytännöistä ja trendeistä. Mandatumin suurten ja keskisuurten yritysten johtaja Teemu Kantelinen puhuu palkitsemisen välineistä, joilla voidaan lisätä muun muassa tulospalkitsemisen vaikuttavuutta.

Webinaari sopii työllistäville yrittäjille ja niille yritysten työntekijöille, jotka tekevät töitä palkitsemiseen liittyvien teemojen kanssa. Erityisen hyvin webinaari sopii vähintään 10 henkilöä työllistäville yrityksille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi