Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

työsuhteiden sudenkuopat ja niiden välttäminen

Työsuhteiden sudenkuopat ja niiden välttäminen

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Työsuhteen haastavat tilanteet haltuun

Koulutuksessa käydään läpi haastavia tilanteita ja sudenkuoppia, joita voi ilmetä ennen työsuhteen alkua, työsuhteen aikana sekä työn vähentyessä että työn päättyessä.

Kun työnantaja tiedostaa haasteet ja riskitekijät etukäteen, säästää paitsi aikaa ja vaivaa, myös euroja. Tällä hetkellä työnantajina toimiville on hyötyä, jos he tunnistavat riskitekijöitä, jolloin he pystyvät myös puuttumaan niihin.

Koulutus on tarkoitettu kaiken kokoisille työllistäville yrittäjille. Se sopii myös yrittäjille, jotka aikova hakea kasvua työntekijöitä palkkaamalla.

Kouluttajat

Marika Heinonen

lakineuvoja, Suomen Yrittäjät

Marika Heinonen on toiminut Suomen Yrittäjissä lakineuvojana vuodesta 2021 alkaen neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä käytännön työ- ja sopimusoikeudellisissa haasteissa. Marikalle on kertynyt ennen Suomen Yrittäjiin tuloa työkokemusta yli 20 vuotta monipuolisissa johtamisen ja markkinoinnin tehtävissä niin työntekijän, yksinyrittäjän kuin työnantajan roolissa pk-sektorilla.

Patrik Palmén

Patrik Palmén

lakineuvoja, Suomen Yrittäjät

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton Yrittäjien jäsenyrityksille, muille 95 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi