Työvoimaa tuetun rekrytoinnin kautta

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Onko yrityksessäsi pula työntekijöistä? Miten yritys voi saada työvoimaa osatyökykyisistä henkilöistä? Tunnetko tuetun työllistämisen mahdollisuudet? Mitä tukia ja tukea siihen voi saada? Mitä tulisi ottaa huomioon osatyökykyisten työllistämisessä?

Suomessa työikäisistä yli puolella on vähintään yksi vamma tai pitkäaikaissairaus. Vammat, sairaudet tai kuormittavat elämäntilanteet voivat aiheuttaa osatyökykyisyyttä kenen tahansa kohdalla. Työkyky määrittyy kuitenkin aina suhteessa työtehtäviin ja työoloihin. Osatyökykyiset työnhakijat ovat henkilöitä, joilla on työkykyä ja halu tehdä työtä.

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, mitä ovat yleisimmät tuetun rekrytoinnin keinot. Yritys osaa hyödyntää tuetun työllistämisen mahdollisuutta ja hakea lisätietoa asiasta omalla alueellaan.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Vates-säätiön kanssa ja se on maksuton kaikille kohderyhmään kuuluville. Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille, joita aihepiiri kiinnostaa ja haluavat lisätietoa käsiteltävistä aiheista.

Kouluttajina Mari Bergman ja Tiina Jäppinen Vates-säätiöstä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi