Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Uusi whistleblowing-laki – mitä, miksi ja kenelle

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Uusi ilmoittajansuojelulaki eli whistleblowing-laki luo puitteet sille, miten väärinkäytöksistä tai lainvastaisesta toiminnasta voi ilmoittaa ja millaista suojelua ilmoittajalle annetaan. Suojaa saava ilmoittaja voi olla niin työntekijä kuin yrittäjäkin. Vähintään 50 työntekijän yritysten on perustettava lain mukainen ilmoituskanava väärinkäytöksistä ilmoittamiseen, mutta laki luo velvoitteita myös pienille yrityksille.

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneet uuden lain sisällöstä ja velvoitteista. Erityisesti koulutus soveltuu sellaisille yrittäjille ja yritysten edustajille, jotka toimivat lain soveltamisalalla tai ovat velvollisia perustamaan lain mukaisen ilmoituskanavan.

Lakia sovelletaan mm. rahoitusalan, liikenneturvallisuuden, ympäristönsuojelun, elintarviketurvallisuuden, kuluttajansuoja- ja tietosuojavelvoitteiden tilanteissa.

Kouluttajana asiantuntija Albert Mäkelä, Suomen Yrittäjät

Albert Mäkelä on toiminut Suomen Yrittäjissä juristina 10 vuoden ajan neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä erilaisissa työ- ja yrityslainsäädännön kysymyksissä. Mäkelä oli myös Suomen Yrittäjien edustajana lain valmistelussa.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton Yrittäjien jäsenille, muille 95 € + alv 24 %
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi