Henkilö sahaamassa puuta sirkkelillä.

Sähkön pörssihinnan vaihtelut ja yrityksen sähkösopimuksen valinta

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Ovatko voimakkaat sähkön pörssihinnan vaihtelut tulleet jäädäkseen?

Onko vaihteleva sähkömarkkina uusi normaali? Kuinka pk-yritys voi hallita riskejään vaihtelevissa markkinaolosuhteissa valitsemalla yrityksen liiketoimintaan sopivan sähkösopimuksen?

Fortumin nuorempi salkunhoitaja Mathias Sjöblom ja uusmyyntipäällikkö Antti Perttilä kertovat sähkömarkkinoiden nykytilasta sekä tarjoavat käytännön vinkkejä yrityksen sähkösopimuksen valintaan.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Osallistujilla on mahdollista kysyä kysymyksiä kirjallisesti puheenvuorojen jälkeen. Voit myös jättää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumislomakkeella.

Puhujat

Antti Perttilä

uusmyyntipäällikkö, Fortum

Antti vastaa Fortumilla yritysasiakkaiden asiakashankinnasta pk-segmentissä Suomen markkina-alueella.

Mathias Sjöblom

nuorempi salkunhoitaja, Fortum

Mathias toimii salkunhoitajana Fortumissa ja on erikoistunut pohjoismaisiin energiamarkkinoihin.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi. Tilaisuuden tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä tilaisuudesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.