Vastuullinen yritystoiminta – käytäntöä ja kehityslinjoja

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Yritysvastuu ja vastuullinen yritystoiminta sekä siihen liittyvä sääntely herättävät monia kysymyksiä. Mitkä ovat yritysvastuun noudattamisen peruspilarit ja mihin sääntely on menossa? Miten toimitusketjua voidaan arvioida ja sopimusteknisesti taklata vastuullisuuden näkökulmasta? Miksi puhutaan vastuullisuuden pakollisuudesta? Mitä yritysvastuudirektiiviluonnos pitää sisällään? Miten lisääntyvään sääntelyn voi varautua?

Koulutuksessa käydään läpi vastuullisen yritystoiminnan ja siihen liittyvän sääntelyn peruspilareita käytännönläheisesti. Koulutuksessa käydään läpi myös käytännön esimerkein, miten oman yrityksen vastuullisuutta voi kehittää ja miksi se on tärkeää.

Koulutus on tarkoitettu kaikille yksinyrittäjille ja työllistäville yrittäjille, jotka haluavat oppia perusteet vastuullista yritystoimintaa koskevasta sääntelystä ja saada käytännön esimerkkejä vastuullisuustyöstä.

Puhujana Partner, Attorney at Law Lotta Uusitalo, Procopé & Hornborg Attorneys Ltd.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi