Vie yrityksesi TikTokiin

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Olisiko TikTok yrityksellesi kanava löytää asiakkaita ja saada uudenlaista näkyvyyttä?

TikTok on yksi nousevista sosiaalisen median kanavista ja sen käyttäjämäärä on Suomessakin kasvanut jo yli miljoonaan käyttäjään. Millaisia mahdollisuuksia Tiktok tarjoaa yrityksille? Millaisen kohderyhmän yritys voi TikTokista tavoittaa? Millä eri tavoin yritys voi olla läsnä TikTokissa? Mitkä kanavan lainalaisuudet on otettava huomioon yrityssisältöä suunniteltaessa? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä koulutuksessa.

Koulutuksen sisältöä

  • Tiktok lyhyesti – millaisesta kanavasta on kyse
  • Tiktok yrityskäytössä
  • Kanavatietoinen sisältösuunnittelu ja Tiktokin työkalut
  • Mainonta ja mittaaminen

Koulutus on suunnattu yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka haluavat oppia toteuttamaan mainontaa ja markkinointia TikTokissa.

Kouluttaja

Heli Annala LM Someco

Heli Annala

Strategist, LM Someco Oy

Heli Annala on kokenut monimediamarkkinoija ja sosiaalisen median ammattilainen ja Helin sydän sykkii strategialle, sisällöille ja sosiaaliselle myynnille. Hän kouluttaakin mielellään henkilöbrändäyksestä, työnantajamielikuvasta ja sosiaalisen median mahdollisuuksista osana markkinointimixiä.

Helillä on takana pitkä ura tv-alalta, joten liikkuvan kuvan sisällöt, luovat toteutukset ja monimediaisuus ovat hänen erikoisalaansa. Strategisen sisältömarkkinoinnin, laadukkaan sisällöntuotannon ja digitaalisen vuorovaikutuksen avulla yrityksillä on mahdollisuus kehittää brändimielikuvaansa, jättää muistijälki ja erottua joukosta edukseen – siihen Heli haluaakin innostaa ja kannustaa valmennuksissaan.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, muille 190 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi