Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Vinkkejä vastuullisuusviestinnän viidakkoon

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät
mies puhelimessa

Mitä kuluttajat odottavat yrityksiltä?

Vastuullisuus ei ole pelkästään pientä porukkaa kiinnostava aihepiiri. Jo 67 % kuluttajista pitää vastuullisuutta tärkeänä omissa arjen päätöksissään ja valinnoissaan.

Millaisia odotuksia kuluttajilla on yritysten vastuullisuudesta? Miten vastuullisuudesta kannattaa viestiä ja miten vältät viherpesun markkinoinnissa?

Saat webinaarista ajankohtaista tietoa siitä, kuinka kuluttajat tekevät arjen valintoja. Tarjoamme myös käytännönläheisiä vinkkejä oman yrityksesi vastuullisuudesta viestimiseen.

Webinaari on suunnattu erityisesti pk-yrittäjille ja kaikille heille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään yrityksensä vastuullisuusviestintää.

Tule mukaan oppimaan vastuullisuusviestinnästä!

Maksuton webinaari järjestetään Suomen Yrittäjien ja Sanoma Median yhteistyönä ja se on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kouluttajat

Tiina Kosonen

Insight Strategi, Sanoma

Tiina Kosonen työskentelee Sanomalla Insight Strategina. ”Haastavimmat aiheet ovat aina kiinnostavimpia, tämän takia olen erikoistunut mm. vastuullisuuden ja B2B-päättäjien tutkimiseen. Innostun erityisesti asiakasymmärryksen löydöksistä, joiden perusteella luodaan vaikuttavampaa markkinointia ja sitä kautta liiketoiminnan kasvua.”

Ritva Lassila Sanoma

Ritva Lassila

viestintäpäällikkö, Sanoma

Ritva Lassila vastaa viestintäpäällikkönä vastaa Sanoman B2B-markkinoinnissa sisällöntuotannosta ja vastuullisuustyön kehittämisestä. ”Yhteinen etumme on, että kuluttajat voivat luottaa yritysten vastuullisuusviesteihin. Olen innostunut siitä, että voin osaltani auttaa yrityksiä luovimaan vastuullisuusviestinnän viidakossa.”

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi