YEL-vakuutus ja yrittäjän eläketurva

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Mitä sinun tulisi yrittäjänä tietää YEL:stä?

Yrittäjänä huolehdit pakollisesta eläketurvastasi itse. YEL-vakuutus yrittäjän eläketurvan sekä kaiken muun sosiaaliturvan perusta. Tässä koulutuksessa käydään läpi perusasioista YEL-vakuutuksesta ja eläketurvasta.

Koulutuksessa opit mm. miten vakuutustasoon voi vaikuttaa, ja kuinka se vaikuttaa erilaisiin etuuksiin.

Koulutus on tarkoitettu niin yksinyrittäjille kuin työllistäville yrittäjille, joita aihepiiri kiinnostaa ja se on maksuton Yrittäjien jäsenille.

Asiantuntija

Harri Hellstén

työmarkkina-asioiden päällikkö, Suomen Yrittäjät

Harri Hellstén on toiminut Suomen Yrittäjissä juristina yli 10 vuoden ajan neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä heidän sosiaaliturvassaan sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että yrittäjilläkin olisi oikeus toimeentulon turvan, kun elämä yllättää.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton Yrittäjien jäsenille (yrittäjät ja yritysten työntekijät)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä puhujan esitysmateriaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi