YEL-vakuutus ja yrittäjän eläketurva

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Mitä sinun tulisi yrittäjänä tietää YEL:stä?

Yrittäjänä huolehdit pakollisesta eläketurvastasi itse. YEL-vakuutus yrittäjän eläketurvan sekä kaiken muun sosiaaliturvan perusta. Tässä koulutuksessa käydään läpi perusasioista YEL-vakuutuksesta ja eläketurvasta. Opit mm. miten vakuutustasoon voi vaikuttaa, ja kuinka se vaikuttaa erilaisiin etuuksiin.

Koulutus on tarkoitettu niin yksinyrittäjille kuin työllistäville yrittäjille, joita aihepiiri kiinnostaa.

Kouluttajana

Harri Hellstén

työmarkkina-asioiden päällikkö, Suomen Yrittäjät

Harri Hellstén on toiminut Suomen Yrittäjissä juristina yli 10 vuoden ajan neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä heidän sosiaaliturvassaan sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että yrittäjilläkin olisi oikeus toimeentulon turvan, kun elämä yllättää.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton Yrittäjien jäsenyrityksille, muille 95 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi