Yrittäjä, syvenny sijoittamiseen

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Mitä sijoittamisesta olisi hyvä tietää juuri nyt?

Mitkä sijoittamisen periaatteet yrittäjän on hyvä hallita? Miltä markkinatilanne näyttää nyt alkuvuodesta 2024? Miten yrityksen varoja hoidetaan erilaisissa tilanteissa?

Vastauksen mm. näihin kysymyksiin saat Mandatumin yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa järjestämästä sijoittamisen webinaarissa.

Webinaarissa Mandatumin asiantuntijat Niclas Heino ja Lassi Järvinen käyvät läpi sijoittamisen ja yrityksen varainhoidon perusteita yrittäjän näkökulmasta. Tilaisuudessa tehdään myös katsaus markkinoiden ajankohtaisiin tapahtumiin ja sijoittajia nyt kiinnostaviin teemoihin. 

Webinaari sopii erityisesti yrittäjille, jotka haluavat syventyä sijoittamisen perusteisiin ja se on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutukseen sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.