Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Nainen puhelimessa

Myyntituloksia somesta sosiaalisella myynnillä

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Digitaalinen muutos ostamisessa on muuttanut myynnin pelisääntöjä ja parhaita tapoja tavoittaa asiakas tai voittaa asiakas puolelleen. Hyvä ja tuloksellinen sosiaalinen myynti sisältää prosessit, tekniikkaa, systemaattisuutta ja on mitattavissa – aivan kuten myynti perinteisesti. Tämän koulutuksen opeilla saat myyntituloksia somesta!

Koulutuksen jälkeen

  • Tiedät, mitä social selling eli sosiaalinen myynti on käytännössä
  • Ymmärrät yrittäjän ja yrittäjän yrityksen brändäyksen erot
  • Saat myyntivinkit LinkedIniin, jotka tuovat aidosti tuloksia ja tiedät miten välttää myyntiesteet somessa
  • Osaat kirkastaa myyntistrategiasi ja prosessi niin että LinkedIn on osana arjen rutiineja
  • Tiedät, miten kehität myynnin ja markkinoinnin suunnitelmasi palvelemaan asiakkaitasi ja tuomaan sinulle lisää myyntiä vähemmällä vaivalla – ilman kylmäsoittoja tai maksettua mainontaa

Kouluttajana social selling- ja ajatusjohtaja, valmentaja, puhuja, kirjailija, yrittäjä ja perustaja Oona Kankkunen, Network & Growth Oy
Oona puhuu intohimoisesti modernin myynnin ja markkinoinnin teemoista ja sekä haluaa muuttaa maailmaa vaikutuksellaan – missionaan sosiaalisempi myynti ja näkemyksellisempi viestintä. Oonan ammattisydän sykkii myynnin kehittämiselle ja myyjien arvostuksen nostamiselle Suomessa sekä myynnin ja markkinoinnin yhteistyön parantamiselle yrityksissä.

Inspiroivien luentojen ja puheenvuorojen lisäksi Oona vetää työkseen yrittäjänä Network & Growthilla moderneja sosiaalisen myynnin ja ajatusjohtajuuden valmennuksia, osallistavia strategisia myynnin ja markkinoinnin työpajoja sekä toimii mentorina yrittäjille ja advisorina yrityksille. Hänet tunnetaan myös aktiivisena verkostoitujana, verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustajana sekä ammattimaisena tapahtumien juontajana.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenille 95 € / hlö, muille 190 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi