Yrittäjän yleisimmät kompastuskivet työsuhteen päättämisessä

  • Suomen Yrittäjät

Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, kun työsuhde päätetään?

Etenkin pienemmissä yrityksissä vaikeaksi koetun työntekijän työsuhteen päättäminen ei aina mene pykälien mukaisesti. Työsuhteen päättäminen väärin tulee yleensä kalliiksi.

Miten ennakoida, jos irtisanottu työntekijä heittäytyy vaikeaksi? Milloin työsuhde voidaan päättää, milloin purkaa ja milloin muut keinot tulee ottaa käyttöön?

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille, erityisen hyvin se sopii pienille työnantajayrittäjille sekä HR:n parissa työskenteleville.

Puhujina

Markus Talvio Jurinet

Markus Talvio

Markus Talvio on Jurinetin toimitusjohtaja, joka on toiminut pitkään yritysten apuna monissa riita-asioissa. Talviolle pk-yritysten liiketoimintaympäristö on hyvin tuttu. Talvio on toiminut yrittäjänä yli 30 vuotta.

Aleksi Niskanen Jurinet Oy Lakiasiaintoimisto

Aleksi Niskanen

Aleksi Niskanen toimii juristina Jurinetillä. Hän on hoitanut menestyksekkäästi useita sovintoneuvotteluja ja riita-asioita, joissa työsuhteita koskevat kysymykset ovat tulleet tutuiksi.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi