Yrittäjärinki: Parhaita käytäntöjä myyntiin

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Älä pinnistele yksin – tule sparrailemaan toisten yrittäjien kanssa

Älä jää pohdintojesi kanssa yksin! Tule tuulettamaan ajatuksia ja pohtimaan ratkaisuja muiden yrittäjien kanssa. Yrittäjärinki kokoontuu verkossa, joten saat ryhmän yrittäjiä kotisohvalle, toimistoon, pajalle, putiikkiin – sinne missä sinä olet.

Yrittäjäringissä kohtaat uusia tuttavuuksia ja saat uusia näkökulmia ja ideoita. Ajatusten vaihto toisten yrittäjien kanssa antaa virikkeitä ja auttaa oppimaan toisilta. Usein yrittäjää ymmärtää parhaiten toinen yrittäjä.

Yrittäjäringissä ei ole erillistä alustusta tai koulutuspuheenvuoroa. Pääsetkin suoraan juttelemaan toisten yrittäjien kanssa valitsemistasi aiheista. Keskustelut käydään pienissä fasilitoiduissa teemaryhmissä.

Yrittäjät-akatemia kultainen ikoni maksuton jäsenille

Pienryhmäkeskustelujen aiheet

Valitse ensisijainen keskusteluryhmäsi alla olevista ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmää voi vaihtaa tilaisuuden aikana. Pidätämme oikeuden muutoksiin, jos johonkin ryhmään ei tule tarpeeksi kiinnostuneita.

Ideoita ja keskustelua keinoista, joilla ylläpitää myynnin tekemisen motivaatiota ja miten kehittää myynnin osaamista.

Ideoita ja keskustelua erilaisista myynnin kanavista (esim. verkkokauppa, kylmäsoitot) ja myynnin työkaluista (esim. asiakasjärjestelmät, myynnin automaatio).

Ideoiden vaihtoa erilaisista myyntistrategioista sekä kokemuksia onnistuneista tai epäonnistuneista myyntistrategioista, myynnin tavoitteista ja niiden seurannasta.

Ideoita ja keskustelua erilaisista myynnin tekniikoista, kaupan klousaamisesesta ja tehokkaista myyntiprosesseista.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Tilaisuus on tarkoitettu Yrittäjien jäsenille ja on maksuton.
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Edellä mainitun lisäksi tarvitset mikrofonin keskusteluja varten. Suosittelemme myös kameran käyttöä.

Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen tilaisuuden alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Huomioithan, että tilaisuutta ei tallenneta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi