Yrityksen talouden ennakointi

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Yrityksen talouden ennakointi on keskeinen osa menestyvää liiketoimintaa

Miksi ennakointi on olennaista? Millaisia prosesseja ja työkaluja voi hyödyntää talouden ennakoinnissa? Kuinka seurata yrityksen taloutta ja reagoida muutoksiin ajoissa?

Mm. näihin kysymyksiin haetaan vastauksia tässä koulutuksessa!

Koulutuksen opeilla viet liiketoimintaasi kohti tavoitteita ja vältät vaikeimmat paikat.

Yrittäjät-akatemia kultainen ikoni maksuton jäsenille

Koulutuksen sisältöä

  • Lähtökohdat talouden ennakointiin
  • Ennakointi ja ohjaaminen prosessina
  • Menetelmät ja työkalut
  • Tunnusluvut ja seuranta

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja niille yritysten työntekijöille, jotka haluavat oppia yrityksen talouden ennakoinnin perusteita ja saada käytännön työkaluja ennakointiin. 

Kouluttajana

Timo Toivanen TT valmennus

Timo Toivanen

TT valmennus

Timo Toivanen on talouden valmentaja ja oivalluttaja. Alalla hän on toiminut jo vuodesta 2008 lähtien ja yrittäjänä vuodesta 2015. Timo on kokenut yritystalouden asiantuntija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen talouden oivalluksia. Yritysvalmentajana Timolla on yli 1300 valmennustapahtuman kokemus.

Timon teesit talouden valmentajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timon vahvin osaaminen talouden osaamisen kehittäjänä liittyy talouden johtamiseen ja kehittämiseen. Timo jakaa talouden ilosanomaa yrittäjille ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden, eikä puhu ”talousjohtajaa”. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan tarinaan.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Koulutus on tarkoitettu Yrittäjien jäsenille ja on maksuton.
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.