Yritys myyntikuntoon – mitä yrittäjän tulisi tietää?

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Luo omistaja-arvoa roolisi kautta

Yrityksen arvon kasvattaminen on maraton –  ei pikajuoksu. Siksi pk-yrityksen omistaja-arvon maksimointi vaatii selkeän suunnitelman ja pitkäjänteisen työstämisen. Mieluiten vuosia ennen yritysjärjestelyitä, joten arvon johtaminen kannattaa aloittaa jo tänään!

Tässä webinaarissa kerromme konkreettisesti ja kattavasti, miten yrittäjä tai toimitusjohtaja voi aktiivisesti luoda omistaja-arvoa oman roolinsa kautta. Käymme läpi yritysjärjestelyt yrityksen sisäisestä näkökulmasta ja kerromme mitä vastapuoli odottaa. Kerromme myös, miten yrityksen arvoa kasvatetaan yrityksen arjessa. Yrityksen arvo ei perustu ainoastaan korkeaan liikevaihtoon ja hyvään kannattavuuteen.

Webinaarin opeilla pystyt yrittäjänä ja toimitusjohtajana aktiivisesti kasvattamaan yrityksesi arvoa.

Webinaarin teemat

Yrityksen arvo voi realisoitua vasta, kun ostava osapuoli on samaa mieltä myyvän osapuolen kanssa. Webinaarin ykkösosiossa käymmekin läpi yritysjärjestelyitä ostavan osapuolen näkökulmasta. “Mistä yritysjärjestelyissä ollaan valmiita maksamaan?”

Toisessa osiossa käymme läpi arvonmuodostumista yrityksen sisäisistä näkökulmista. Kerromme myös, miten arvo viestitään toiselle osapuolelle, jotta arvo voisi realisoitua maksimaalisesti. “Yrityksen arvo on paljon muutakin kuin korkea liikevaihto ja hyvä kannattavuus.”

Yrityksen operatiivinen johtaminen ei automaattisesti luo omistaja-arvoa, vaan yrittäjän ja toimitusjohtajan tulee erikseen luoda suunnitelma arvon johtamiselle. Kolmannessa osiossa kerromme konkreettisesti, miten yrittäjä ja toimitusjohtaja voi vaikuttaa arvon luomiseen.  “Miten tuoda arvoajurit operatiiviseen toimintaan?”

Neljännessä osiossa kerromme miten yritysjärjestelyprosessi yleensä etenee ja miten valmistautua Due Diligence -tarkastukseen. “Tiedät, mitä olet tekemässä.”

Maksuton webinaari järjestetään Suomen Yrittäjien ja Aamu Partnersin yhteistyönä ja se on tarkoitettu erityisesti pk-yritysten yrittäjille ja toimitusjohtajille, jotka ovat joskus pohtineet, haluavatko ehkä myydä yrityksensä tulevaisuudessa.

Puhujat

Tuomas Paananen

Tuomas Paananen

toimitusjohtaja

Tuomaksella on palava halu kehittää ja vahvistaa pk-yrityksiä, minkä myötä hän perustikin Aamu Partnersin tukemaan omistaja-arvon kasvattamisessa. Tuomas on auttanut satoja yrityksiä saavuttamaan liiketoimintatavoitteitaan tehokkailla tiedolla johtamisen menetelmillä.

Rolan Moller

Roland Möller

konsultti

Roland on työskennellyt vuodesta 1993 lähtien eri tehtävissä rahoitusalan, viestinnän ja vakuutusalan parissa. Tänä päivänä Roland on kovan luokan liiketoimintaosaaja, joka tuo laajan tietotaitonsa pk-yritysten käyttöön omistaja-arvon kasvattamista varten.

logo Aamu Partners

Aamu Partners on pk-yritysten omistaja-arvon kasvattamiseen keskittynyt yritys, joka mahdollistaa liiketoimintatavoitteiden saavuttamisen tehokkaalla tiedolla johtamisen menetelmällä – ilman merkittäviä IT-panostuksia. Aamu tuo “tiedolla johtamiseen” mukaan konkreettisesti “johtamisen”.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi