Kaksi miestä suunnittelemassa liiketoimintaa tarralappujen kanssa.

Yritystoiminnan hallittu lopettaminen – Miten se tehdään?

Verkossa
  • Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Etelä-Savon Yrittäjät
  • Helsingin Yrittäjät

Yrityksen käynnistämisessä on omat muodollisuutensa, ja niin on myös yrityksen lopettamisessa. Tässä koulutuksessa pureudutaan niihin konkreettisiin toimenpiteisiin, joita omistajan tulee tehdä, kun
a. haluaa vapaaehtoisesti lopettaa toiminimen
b. haluaa vapaaehtoisesti lopettaa osakeyhtiön
c. täytyy tehdä konkurssi

Oikein lopetettu yritys säästää rahaa ja mahdollistaa sujuvan uuden alun. Tule langoille kuulemaan asiantuntijan vinkit hallittuun lopettamiseen!

Koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille yksinyrittäjille ja työllistäville yrittäjille.

Kouluttajana osakas Sami Uoti, HPP Asianajotoimisto

Sami Uoti on valmistunut vuonna 1991 ja ollut sen jälkeen jatkuvasti tekemisissä yhtiön vapaaehtoisten alasajojen ja insolvenssitoimeksiantojen kanssa. Sami on ollut muun muassa 9 vuoden ajan konkurssiasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja ja tässä tehtävässä osallistunut hyvää konkurssipesänhoitoa ja saneeraustapaa koskevien suositusten laadintaan.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi