Mestarituotteet

Kisällin- ja mestarinkirjan voi saada suoritettuaan kädentaitoihin tai yrittäjyyteen ja johtamiseen liittyvän  korkeaa osaamista vaativan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Kisällinkirja myönnetään ammattitutkinnon suorittaneelle ja Mestarinkirja erikoisammattitutkinnon suorittaneelle henkilölle. Ammattiosaajan kirja on oppilaitoksille ja myönnetään menestyneelle opiskelijalle.

Luettelo kirjaan tunnuksiin oikeuttavista tutkinnoista on kohdassa tutkinnot.

Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa (Alv 0%) ja voimassa toistaiseksi. Kaikkiin tuotteisiin lisätään postimaksu. Yritykset voivat halutessaan lunastaa myös itselleen kaksoiskappaleen henkilökuntansa saamista mestarin- ja kisällinkirjoista. Kaksoiskappaleen hinta on sama kuin varsinaisen kirjankin.

Kun tilaatte ammattiosaajan-, kisällin- tai mestarinkirjoja, täyttäkää tilauslomake, liittäkää mukaan tutkintotodistuksestanne kopio ja toimittakaa ne Mestarikiltaneuvoston toimistoon postitse tai sähköpostitse.


Mestarinkirja
Koko 38 x 53 cm
Hinta
Killan jäsen 170 €
Muut 195 €

Kisällikirja
Koko 30 x 42 cm
Hinta
Killan jäsen 90 €
Muut 105 €

Ammattiosaajan kirja
Koko 23 x 29,7 cm
Hinta 50 euroa


Mestarinneula
Halkaisija 10 mm
Hinta 90 € (kultainen, 14k)

Pronssireliefi
Seinään kiinnitettävä.
Koko 22 x 30 cm. Numeroitu.
Hinta 250 €

Mestarityötä-tarra
2-puolinen (ikkunaan).
Koko 15 x 21 cm
Hinta 30 €


Pöytästandaari tai -lippu
Painettu kankaalle. Marmorijalusta.
Korkeus 47 cm
Hinta 55 € (lippu), 80 € (standaari)

Ansiomerkki
Hopeaa, kullattu, emalipohjalla.
Halkaisija 3,5 cm
Hinta 140 €


Mestarin sormus
Kultaa 14 k, numeroitu
 
Kullan hinnan nousun vuoksi sormuksen hinta määräytyy tilaushetken kullan hinnan mukaan sekä sormuksen koon mukaan. Pyydä tarjous! 
Sormus on saatavana kelta- ja valkokultaisena (14 k).

Mestarinlakki + lyyra (kullattua hopeaa, 20 mm)
Lakin koko: Ilmoitetaan tyköistuvana

Hinta 125 €

— Erityisesti tupsullisen lakin ollessa kyseessä on tärkeää, että tilattava lakki ei ole liian suuri, koska lakki pyrkii kääntymään tupsun puolelle kallelleen. Esimerkiksi kampaukselle ei siis ole mahdollisuutta jättää varaa vaan lakki tulee mitata tyköistuvaksi. Mittaa pääsi ympärysmitta oletetusta lakin alareunan tasosta ja ilmoita tämä senttimitta lakkitilauksen yhteydessä.


Tiedustelut ja tilaukset: