Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki Helsingin Yrittäjät

Etelä-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä ja vaikutamme pääkaupunkimme keskusta-alueella. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistysten tapahtumat

Maksuton
Maksuton jäsenille
Maksuton jäsenille

Tuoreimmat Etelä-Helsingin Yrittäjien uutiset

2.2.2024 Uutinen

Etelä-Helsingin Yrittäjät valittiin vuoden 2023 paikallisyhdistykseksi

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistys Helsingin Yrittäjät – Etelä-Helsinki ry palkittiin vuoden 2023 parhaana paikallisyhdistyksenä vähintään 500 jäsenen paikallisyhdistysten sarjassa. Suomen Yrittäjien parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän…

Tutustu Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä Helsingin keskusta-alueella. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu Yrittäjien jäsenetuihin

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Paikallisesti-tunnus

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Etelä-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.

Seuraa meitä Facebookissa