Etelä-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä ja vaikutamme pääkaupunkimme keskusta-alueella. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Mies käärii hihat
Maksuton

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Niemi Palveluiden toimitusjohtaja Juha Niemi
4.12.2021 Uutinen

10 neliön autotallista alansa markkinajohtajaksi – 40-vuotias perheyritys Niemi Palvelut Oy on Vuoden helsinkiläinen yritys 2021

Helsingin Yrittäjät palkitsi perheyritys Niemi Palvelut Oy:n Vuoden helsinkiläinen yritys 2021 -tunnustuksella. Niemi Palvelut on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys. Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja…

Tutustu hallitukseen

Tutustu hallitukseen

Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä Helsingin keskusta-alueella. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu Yrittäjien jäsenetuihin

Tutustu Yrittäjien jäsenetuihin

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Etelä-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.