Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki Helsingin Yrittäjät

Etelä-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä ja vaikutamme pääkaupunkimme keskusta-alueella. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Lue tuoreimmat Etelä-Helsingin Yrittäjien uutiset

30.11.2023 Uutinen

Etelä Helsingin Vuoden Yksinyrittäjä ja Yritys 2023 – palkinnot

Etelä Helsingin yrittäjien hallituksella oli edessään monumentaalinen tehtävä valita yli 1200 jäsenyrityksen joukosta vuoden yksinyrittäjäpalkinto ja yrittäjäpalkinto. Asian parissa vietettiin useita pitkiä unettomia öitä…

Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitus 2023

Tutustu Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä Helsingin keskusta-alueella. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu Yrittäjien jäsenetuihin

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Paikallisesti-tunnus

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Etelä-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.

Seuraa meitä Facebookissa