Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki Helsingin Yrittäjät

Etelä-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä ja vaikutamme pääkaupunkimme keskusta-alueella. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Lue tuoreimmat Etelä-Helsingin Yrittäjien uutiset

Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitus 2023
13.1.2023 Uutinen

Etelä-Helsingin Yrittäjät on finalisti Vuoden paikallisyhdistys -kilpailussa

Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittäjäyhdistyksiä neljässä eri kategoriassa. Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistys Etelä-Helsingin Yrittäjät ry on tänä vuonna ehdolla Vuoden paikallisyhdistykseksi kategoriassa yli 500…

Tutustu Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Tutustu Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä Helsingin keskusta-alueella. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu Yrittäjien jäsenetuihin

Tutustu Yrittäjien jäsenetuihin

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Etelä-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.

Seuraa meitä Facebookissa