Hangon Yrittäjät - Hangö Företagare

Hangon Yrittäjät

Tervetuloa Hangon Yrittäjien sivuille!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Hangossa on vetovoimaa

Hangon Yrittäjät ry – Hangö Företagare rf toimii vaikuttajana Hangon elinkeinoelämässä, edistää yrittäjien toimintaedellytyksiä alueella ja tarjoaa jäsenistölleen kouluttautumis-, bisnes- ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Yhdistyksen tavoitteena on parantaa yrittäjyyden toimintaedellytyksiä Hangossa tekemällä yhteistyötä kaupunginjohdon ja muiden kuntapäättäjien sekä alueen muiden elinkeinoelämän toimijoiden kanssa. Tavoitteena on tarjota jäsenille mahdollisuuksia vaikuttaa, verkostoitua ja kehittää omaa liiketoimintaansa. Laadukas ja monipuolinen toiminta ja hyvä tunnettuus auttavat kasvattamaan myös jäsenmäärää.

Haluamme auttaa Hankoa menestymään kukoistavien yritysten ja yrittäjien avulla. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja iloiseen yrittäjäporukkaan! Laita viestiä: hangon@yrittajat.fi

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.