Hollolan Yrittäjät

Hollolan Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme Hollolalaisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Hollolan Yrittäjät on vahva paikallinen vaikuttaja ja Päijät-Hämeen Yrittäjät -aluejärjestön yksi 11 paikallisyhdistyksestä. Päijät-Hämeen yrittäjät kuuluu Suomen Yrittäjiin. Kattojärjestö Suomen Yrittäjiin kuuluu noin 400 yrittäjien paikallisyhdistystä ympäri Suomen. 

Hollolan Yrittäjillä on pitkä yhdistyshistoria. Hollolassa ja Koskella yrittäjät aloittivat aktiivisen toiminnan 1970-luvulla. Ensimmäiset vuoden yrittäjät valittiin molemmissa kunnissa 1976. Kosken yrittäjät virallistivat toiminnan vuonna 1982 ja Hollolan yrittäjät vuonna 1986. Hollolan ja Hämeenkosken yrittäjäjärjestöt yhdistyivät 2016 kuntaliitoksen myötä. Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 300.

Ajankohtaista

14.2.2024 Uutinen

Onko Päijät-Hämeessä hyvä yrittää? − Yrittäjä, vastaustasi odotetaan.

Miten sinun kotikuntasi on onnistunut yrittäjäystävällisyydessä? Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä kartoitetaan jälleen yrittäjien mielipiteitä kotikuntansa yrittäjämyönteisyydestä. Kyselyyn voivat vastata kaikki yrittäjät, myös ne, jotka eivät…

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Ihmisiä työpisteillä

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Jäsenetumme täällä!

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu. mm. vakuutusten ja muiden palvelujen osalta paljon etuja.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.