Honkajoen Yrittäjät

Honkajoen Yrittäjät

Tervetuloa yrittäjyyden Galliaan!

Honkajoen yrittäjät on seutukunnan yrittäjien aktiivinen yhteisö. Honkajoki tunnetaan kansainvälisesti kovasta yrittäjähengestä ja kiertotaloudesta. Jäsenistömme koostuu eri alojen huippuosaajista. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!


Yrittäjien salivuorot

Honkajoen yrittäjät ry:n Honkalan salivuorot alkavat ensi viikon tiistaina 10.1. klo 19.30-21.00. Salivuorot jatkuvat tästä 25.4. asti (pois lukien tiistai 31.1. jolloin sali on varattu muuhun käyttöön) Aloitetaan lentopallolla, mutta saatte toki ehdottaa, että millaista liikuntaa toivoisitte salivuorollemme.

Jäsenet puolisoineen, tervetuloa mukaan liikkumaan!

Lisätietoja Jorkilta 044 2388 566


”Jos ei ole intohimoa,

ei ole yritystoimintaakaan.

Tämä vaatii jatkuvaa

kehittämistä ja

maailman tapahtumien seuraamista”

Erkki Isokaski.
Honkajoen Yrittäjät ry:n perustajajäsen
ja ensimmäinen puheenjohtaja.

Tapahtumat ja koulutukset


Mitä me teemme

Tekoja yrittäjyyden ja elinvoiman puolesta Pohjois-Satakunnassa. Honkajoen yrittäjät Ry on ajanut jäsenyritystensä etuja sekä ylläpitänyt kotiseutunsa elinvoimaa yli 40 vuoden ajan. Kuntaliitoksen myötä yhdistyksen merkitys on korostunut.


Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja. Meillä on iso ja toimiva hallitus sekä jäsenkehtiyksemme on positiivinen.


Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin valtakunnallisesti sekä paikallisesti. Hyvänä esimerkkinä lähi K-kaupan 5% lisäalennus. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.


Kaikki Suomen yrittäijen tapahtumat ja koulutukset yhdessä paikassa

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.