Honkajoen Yrittäjät

Tervetuloa yrittäjyyden Galliaan!

Honkajoen yrittäjät on seutukunnan yrittäjien aktiivinen yhteisö. Honkajoki tunnetaan kansainvälisesti kovasta yrittäjähengestä ja kiertotaloudesta. Jäsenistömme koostuu eri alojen huippuosaajista. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

”Jos ei ole intohimoa,

ei ole yritystoimintaakaan.

Tämä vaatii jatkuvaa

kehittämistä ja

maailman tapahtumien seuraamista”

Erkki Isokaski.
Honkajoen Yrittäjät ry:n perustajajäsen
ja ensimmäinen puheenjohtaja.
Mitä me teemme

Mitä me teemme

Tekoja yrittäjyyden ja elinvoiman puolesta Pohjois-Satakunnassa. Honkajoen yrittäjät Ry on ajanut jäsenyritystensä etuja sekä ylläpitänyt kotiseutunsa elinvoimaa yli 40 vuoden ajan. Kuntaliitoksen myötä yhdistyksen merkitys on korostunut.


Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja. Meillä on iso ja toimiva hallitus sekä jäsenkehtiyksemme on positiivinen.


Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin valtakunnallisesti sekä paikallisesti. Hyvänä esimerkkinä lähi K-kaupan 5% lisäalennus. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.


Uutiset:

24.11.2021 Uutinen

Vuosijuhlassa tanssittiin, nautittiin ja ratkottiin murhaa

Ulvilan Yrittäjien vuosijuhlaa vietettiin Porin Suomalaisella Klubilla 20.11.2021. Paikalle oli saapunut ennätysmäärä jäseniämme sekä yhteistyökumppaneitamme. Illan aikana paljastettiin ja palkittiin Ulvilan Vuoden Yritys 2021,…


Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Yrittäjien aika gaala
Vapaa-aika ja juhlat

Yrittäjien aika -gaala

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.