Hyvinkään Yrittäjät

Ajankohtaista

Hyvä yrittäjä, 

Me tiedämme, että yrittäminen on sydämen asia. Lähde mukaan kertomaan, millaista yrittäminen ja työelämä. Tule jakamaan oma tarinasi ja osaamisesi koululaisille ja opiskelijoille. Tiedä vaikka yksi heistä olisi tuleva työntekijäsi!

Syötä tietosi YrittäjäPankkiin tästä.

Mikä on YrittäjäPankki

YrittäjäPankki tietokanta, josta yrittäjyyskasvattajat eli käytännössä opettajat löytävät yrittäjiä, jotka haluavat olla koulujen ja oppilaitosten apuna tuomassa työelämää lähemmäksi luokkahuoneita. 

Käytännössä tämä tarkoittaa esim. yrittäjien vierailuja kouluissa, osallistumista paikallisiin yrittäjyyskasvatustempauksiin, harjoitusyritysten sparrausta, harjoittelijoiden ottamista yritykseen, TET-paikkojen tai oppisopimuspaikkojen tarjoamista.

YrittäjäPankki palvelee peruskouluja, lukioita ja ammattioppilaitoksia. YrittäjäPankki toimii Uudenmaan Yrittäjien toiminta-alueella, pääkaupunkiseutua ympäröivälle Uudellamaalla. Pirkanmaalla ja Helsingissä on käytössä samantyyppiset osaamispankit.

Mitä YrittäjäPankki on ja ei ole
YrittäjäPankki on ennen kaikkea kontaktointiväline. Olipa yhteistyön tapa ja laajuus mikä tahansa, koulut ja yrittäjä sopivat suoraan yhteistyöstä ja sen tarkemmista ehdoista.

Miten se toimii?

YrittäjäPankki toimii internetissä. YrittäjäPankin löydät tammikuusta 2013 alkaen helposti Uudenmaan Yrittäjien internetsivuilta ja suoraan www.yrittajapankki.fi.

Yrittäjä määrittelee ensin oheisen kyselyn kautta, millaisesta yhteistyötä hän on kiinnostunut koulujen kanssa ja millä alueella. Lisäksi hän kertoo hieman itsestään ja yrityksestään. 

Voit siis esimerkiksi ilmoittaa, että olet kiinnostunut kertomaan oman yrittäjätarinasi oman kuntasi lukiossa, kiinnostunut ottamaan vastaan oman kunnan TET-harjoittelijoita, tai kiinnostunut tarjoamaan 2. asteen harjoittelupaikan, tai kaikkia näitä.

Ylläpitäjä tarkastaa tiedot ja julkaisee ne YrittäjäPankissa, www.yrittajapankki.fi.

Tämän jälkeen opettajat pääsevät selaamaan yrittäjiän tietoja ja ottamaan yhteyttä.

Entä käytännössä?
Yrittäjä voi säädellä itse näkyvyyttään ja tietojaan YrittäjäPankissa milloin vaan. Toimitamme YrittäjäPankkiin ilmoittautuville tunnukset ja salasanat, joilla omia tietoja pääsee muokkaamaan. Kun omat tietosi muuttuvat tai omat intressisi yrittäjyyskasvatukseen muuttuvat vaikka hetkeksi, voit muuttaa tarvittavat tiedot.

YrittäjäPankista ei saa tulostettua yhteystietolistoja. Tiedot on poimittava yksitellen samoin kuin esim. Suomen Yrittäjien ylläpitämässä Yrityshaussa.

Vinkki: Tutustu ensin kyselyyn kokonaisuudessaan. Voit muokata pyydettävän yrityskuvauksen ensin esim. wordissä, ja leikata ja liimata tekstin sitten kyselyyn. Voit täydentää tekstiä omien tunnusten avulla järjestelmän testausvaiheessa elokuun lopulla.

Tule mukaan!