Itä-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän! Mitä iistimpää, sitä siistimpää!

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

9.5.2022 Uutinen

Itä-Helsingin Yrittäjien hallituksen jäseniä

Itä-Helsingin Yrittäjien hallituksen jäsenistä tällä kertaa esitellään jäsenvastaava Mirita Saxberg ja tiedottajan ja sihteerin rooleja hoitava Juha Pölönen.

Tutustu tapahtumiimme ja koulutuksiimme

Tutustu hallitukseen

Tutustu hallitukseen

Itä-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä Itä-Helsingissä. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Itä-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.