Itä-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän! Mitä iistimpää, sitä siistimpää!

Lue tuoreimmat uutiset

IHL-Turva
4.11.2021 Uutinen

Itä-Helsingistä valtakunnalliseksi ja palkituksi turva-alan toimijaksi

Tuollainen tiedote julkistettiin syyskuun 2021 loppupuolella, mutta palataanpa ajassa hieman taaksepäin. Vuonna 2020 Itä-Helsingin Lukko Oy olisi juhlinut 50-vuotista taivaltaan isoin juhlin ja kaikki…

Tutustu tapahtumiimme ja koulutuksiimme

Helsingin Yrittäjien Itsenäisyysjuhla
Mies käärii hihat
Tutustu hallitukseen

Tutustu hallitukseen

Itä-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä Itä-Helsingissä. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Itä-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.