Jämsän ja Jämsänkosken Yrittäjät

Jämsän ja Jämsänkosken Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksiemme hallituksissa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnillamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Jämsän ja Jämsänkosken Yrittäjien uutiset

26.11.2021 Uutinen

Keski-Suomen Vuoden paikallisyhdistys 2021: Jämsän Yrittäjät

Keski-Suomen Yrittäjät palkitsi Jämsän Yrittäjät Vuoden 2021 paikallisyhdistyksenä. Tunnustus aktiivisesta toiminnasta jäsenkunnan asioiden ajamiseksi ojennettiin yhdistyksen puheenjohtajalle Pasi Pohjoismäelle ja hallituksen jäsen Jorma Saloselle…

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.