Jyväskylän Yrittäjät
Jyväskylän Yrittäjien hallituksen jäseniä vuonna 2022
Jyväskylän yrittäjien hallituksen jäseniä 2022 (osa puuttuu). Kuva: Petri Voudinmäki

Hallitus

Me Jyväskylän Yrittäjissä haluamme vaikuttaa asioihin paikallisesti, jotta yrittäjyyden edellytykset säilyvät ja paranevat alueellamme. Hallituksemme koostuu yrittäjistä eri toimialoilta ja olemme aina valmiita kuulemaan ajankohtaisista asioista, jotta voimme edistää yhdessä yrittäjyyttä erityisesti Jyväskylässä. Me olemme kaikki samalla asialla – yrittäjien ja yrittäjyyden asialla!

Jyväskylän Yrittäjien työryhmät:

Tapahtumat ja yhteisöllisyys

Yhdistyksen tärkein voimavara ovat sen jäsenet. Mitä paremmin jäsenistö tuntee toisensa, sitä toimivampi ja vahvempi paikallisyhdistys on. Tähän tavoitteeseen pyrimme työryhmänä vastaamaan järjestämällä jäsenistölle tapahtumia ja koulutuksia virkistäytymiseen, verkostoitumiseen, kouluttautumiseen ja yrittäjien hyvinvointiin keskittyen. Voit ehdottaa tapahtumaa tai koulutusta suoraan ryhmän puheenjohtajalle tai yhdistyksen sähköpostiin jyvaskylan (ät) yrittajat.fi.

Kirsi Pitkänen, varapuheenjohtaja
Emmi Lemmetty-Garcia
Juha Kolari
Reijo Kujala
Juha Oksanen
Petri Voudinmäki

Yrittäjyys ja yhteistyö

Työryhmä vastaa yhteistyöverkostojen ja osaamisen kehittämisestä. Pidämme tietoiskuja ajankohtaisista aiheista ja vastuullamme on uusien jäsenten sparraus ilta. Ryhmän tuella jäsenet saavat sparrausta muilta yrittäjiltä ja pääsevät verkostoitumaan. Kierrämme kertomassa yrittäjyydestä oppilaitoksissa ja olemme aktiivisesti yhteistyössä opiskelijajärjestöjen kanssa.

Mikko Pitkänen, varapuheenjohtaja
Joni Borgström
Ville Ettala
Suvi Hulkkonen

Kaupunkivaikuttaminen ja viestintä

Työryhmä suunnittelee ja toteuttaa yhdistyksen viestintää ja sitä kautta edistää yhdistyksen jäsenten ja hallituksen välistä vuorovaikutusta. Tärkeänä tehtävänä on kehittää viestintää ja yhteistyötä myös yhdistyksen sidosryhmän kanssa. Hyvin toteutetun viestinnän tavoitteena on saada jäsenyritysten ääni laajasti ja monipuolisesti kuuluviin. Työryhmän tehtävänä on myös osallistua kaupunkivaikuttamiseen sekä edistää jäsenistön edunvalvontaa.

Anu Laasanen, varapuheenjohtaja
Markku Lamberg
Raimo Saarinen
Solja Lehtimäki
Juha Peltonen

Hallituksen puheenjohtaja

Jari Parkkisenniemi