Jyväskylän Yrittäjät

Tervetuloa vaikuttamaan!

Jyväskylän Yrittäjien tärkein tehtävä on vaikuttaa asioihin paikallisesti. Jyväskylän Yrittäjät on Keski-Suomen suurin paikallisyhdistys ja toiminnassamme onkin mukana noin 1200 jäsentä. Yhdessä meillä on hieno mahdollisuus pitää yrittäjyyden lippua korkealla Jyväskylässä!

Tulevat tapahtumamme ja koulutuksemme

Maksuton

Ajankohtaista Jyväskylässä

22.11.2021 Uutinen

Aamukahviyrittäjä: Pinkkiheidi

Marraskuussa kohtasimme aamukahvien merkeissä Pinkkiheidin ompelimolla, Pinkki Pajalla, Vaajakoskella. Ihastuttava ompelimo, kotimaisia treenivaatteita ja kisapukuja sekä mukava joukko jyväskyläläisiä yrittäjiä! Katso videolta Heidi Parkkisen…


Tutustu Suomen Yrittäjiin:

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tutustu Keski-Suomen Yrittäjiin

Tutustu Keski-Suomen Yrittäjiin

Jyväskylän Yrittäjien jäsenenä olet samalla mukana aluejärjestömme Keski-Suomen Yrittäjien ja kattojärjestömme Suomen Yrittäjien toiminnan piirissä. Katso mitä aluejärjestöllä on tarjottavana sinulle.