Jyväskylän Yrittäjät

Jyväskylän Yrittäjät

Tervetuloa vaikuttamaan!

Jyväskylän Yrittäjien tärkein tehtävä on vaikuttaa asioihin paikallisesti. Jyväskylän Yrittäjät on Keski-Suomen suurin paikallisyhdistys ja toiminnassamme onkin mukana yli 1100 jäsentä. Yhdessä meillä on hieno mahdollisuus pitää yrittäjyyden lippua korkealla Jyväskylässä!

Tulevat tapahtumamme ja koulutuksemme

Ajankohtaista Jyväskylässä

25.3.2024 Uutinen

Puheenjohtajan tervehdys

Moikka yrittäjät! Jyväskylän Yrittäjät on päättänyt uudistua kuluvan vuoden toimintasuunnitelmansa mukaisesti. Teemaksi valittiin ’tekoja jäsenistön hyväksi’. Lisäksi strategia päivitetään jäsenistön tarpeiden mukaiseksi. Hallitus on…


Tutustu Suomen Yrittäjiin:

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tutustu Keski-Suomen Yrittäjiin

Jyväskylän Yrittäjien jäsenenä olet samalla mukana aluejärjestömme Keski-Suomen Yrittäjien ja kattojärjestömme Suomen Yrittäjien toiminnan piirissä. Katso mitä aluejärjestöllä on tarjottavana sinulle.