Tapahtumat

Jyväskylän Yrittäjät järjestää tapahtumia, joissa yrittäjät pääsevät tapaamaan toisiaan ja verkostoitumaan, koulutuksia jäsenien toivomista aiheista sekä mahdollisuuksia ottaa pieni irtiotto arjen kiireiden keskellä ja vain rentoutua. Tapahtumakalenterin löydät tämän sivun alalaidasta.

Joka kuukauden alussa järjestetään aamukahvit joissa päästään tutustumaan jonkin jäsenyrityksen tai yhteistyökumppanin toimintaan. Varaa aamusta tunti aikaa ja tule mukaan verkostoitumaan. Aamukahvit ovat osallistujille maksuttomia.

Kuukauden viimeisenä keskiviikkona järjestetään Ruokaa & Rupattelua, joka tarjoaa vapaamuotoista seurustelua hyvän ruuan ja juoman äärellä. Tapahtumapaikka vaihtuu joka kuukausi. Ruuat ja juomat omakustanteisesti.

After work -tapahtumat ovat jäsenistön toiveiden mukaan järjestettäviä, tietyn aihepiirin, koulutuksen tai aktiviteetin ympärille rakentuvia kokonaisuuksia työpäivän päätteeksi.

Koulutuksia voidaan järjestää livetapahtumina, verkossa tapahtuvina tai hybrideinä. Aiheiksi haetaan yrityksen toimintaa tukevia teemoja.

Lisäksi järjestetään toiveiden mukaisesti erilaisia virkistäytymistapahtumia, joista yksi suosituimmista on kevätkauden päätösristeily, joka kokoaa perinteisesti yhteen Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien sekä Keski-Suomen Yrittäjänaisten jäseniä.

Ota tapahtumat seurantaan ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Tapahtumatoiveita voit esittää suoraan hallituksen jäsenille tai lähettää toiveesi paikallisyhdistyksen sähköpostiin (jyvaskylan@yrittajat.fi).

Jyväskylän Yrittäjien tapahtumat

Keski-Suomen Yrittäjien tapahtumat

DOERS Stagella Kim Väisänen
Nainen ikkunan äärellä
Yrittäjäpalkinnot
Vapaa-aika ja juhlat

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla