Jyväskylän Yrittäjät

Tapahtumat

Jyväskylän Yrittäjät järjestää tapahtumia, joissa yrittäjät pääsevät tapaamaan toisiaan ja verkostoitumaan, koulutuksia jäsenien toivomista aiheista sekä mahdollisuuksia ottaa pieni irtiotto arjen kiireiden keskellä ja vain rentoutua. Koko vuoden tapahtumakalenterin sekä tapahtumien tarkemmat tiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

Joka toinen kuukausi järjestetään Yrittäjäaamiainen, joka järjestetään ravintola Verson aamiaissalissa. Varaa aamusta tunti aikaa ja tule mukaan verkostoitumaan. Aamukahvit ovat osallistujille maksuttomia ja tarkoitettu Jyväskylän Yrittäjien jäsenille.

After work -tapahtumat ovat jäsenistön toiveiden mukaan järjestettäviä, tietyn aihepiirin, koulutuksen tai aktiviteetin ympärille rakentuvia kokonaisuuksia työpäivän päätteeksi.

Koulutuksia voidaan järjestää livetapahtumina, verkossa tapahtuvina tai hybrideinä. Aiheiksi haetaan yrityksen toimintaa tukevia teemoja.

Lisäksi järjestetään toiveiden mukaisesti erilaisia virkistäytymistapahtumia, joista yksi suosituimmista on kevätkauden päätösristeily, joka kokoaa perinteisesti yhteen Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien sekä Keski-Suomen Yrittäjänaisten jäseniä.

Ota tapahtumat seurantaan ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Tapahtumatoiveita voit esittää suoraan hallituksen jäsenille tai lähettää toiveesi paikallisyhdistyksen sähköpostiin (jyvaskylan@yrittajat.fi).

Vuoden 2024 tapahtumat:

Yrittäjäaamiainen:
6.2. Hotelli Verso
2.4. Hotelli Verso
4.6. Hotelli Verso (Yhteistyökumppanina Fennia)
6.8. Hotelli Verso
1.10. Hotelli Verso
3.12. Hotelli Verso

Kevätkauden päätösristeily pe 14.6.2024

Yrittäjien afterwork -tilaisuudet huhti-toukokuussa 2024

Vapaamuotoiset yrittäjätapaamiset: Aikataulua ja sisältöä tarkennetaan

Jyväskylän Yrittäjien tapahtumat

Keski-Suomen Yrittäjien tapahtumat

Nuoret yrittäjät

Get Together 2024