Jyväskylän Yrittäjät

Tapahtumat

Jyväskylän Yrittäjät järjestää tapahtumia, joissa yrittäjät pääsevät tapaamaan toisiaan ja verkostoitumaan, koulutuksia jäsenien toivomista aiheista sekä mahdollisuuksia ottaa pieni irtiotto arjen kiireiden keskellä ja vain rentoutua. Koko vuoden tapahtumakalenterin sekä tapahtumien tarkemmat tiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

Vuosi 2023 on Jyväskylän Yrittäjien 40-vuotis juhlavuosi! Merkkipäivää juhlistetaan lauantaina 28.10.2023 klo 18.00 alkaen Aaltosalissa. Maittavan illallisen lisäksi luvassa on huikeita esiintyjiä: pääesiintyjänä Vain elämää tv-sarjasta ja tangomarkkinoiltakin tuttu, nykyään Jyväskylässä asuva Yona ja loppuillan tanssijalkaa koettelee Jaakko Laitinen & Väärä raha. Illan juontaa TV:stäkin tuttu, Haloo Helsingin lavalta hävittänyt taikuri, illusionisti Joni Pakanen. Joni tarjoilee taikuuden herkkupaloja juontojen lomassa koko illan.

Vuonna 2023 Yrittäjäaamiainen ja Rupattelua -tapahtumat vuorottelevat. Joka toinen kuukausi järjestetään Yrittäjäaamiainen, joka järjestetään yhtä poikkeusta (kesäkuussa Fennian tiloissa) lukuun ottamatta ravintola Verson aamiaissalissa. Varaa aamusta tunti aikaa ja tule mukaan verkostoitumaan. Aamukahvit ovat osallistujille maksuttomia.

Kuukauden viimeisenä keskiviikkona järjestetään Rupattelua, joka tarjoaa vapaamuotoista seurustelua hyvän ruuan ja juoman äärellä. Tapahtumapaikka vaihtuu joka kerran. Ruuat ja juomat omakustanteisesti.

After work -tapahtumat ovat jäsenistön toiveiden mukaan järjestettäviä, tietyn aihepiirin, koulutuksen tai aktiviteetin ympärille rakentuvia kokonaisuuksia työpäivän päätteeksi.

Koulutuksia voidaan järjestää livetapahtumina, verkossa tapahtuvina tai hybrideinä. Aiheiksi haetaan yrityksen toimintaa tukevia teemoja.

Lisäksi järjestetään toiveiden mukaisesti erilaisia virkistäytymistapahtumia, joista yksi suosituimmista on kevätkauden päätösristeily, joka kokoaa perinteisesti yhteen Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien sekä Keski-Suomen Yrittäjänaisten jäseniä.

Ota tapahtumat seurantaan ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Tapahtumatoiveita voit esittää suoraan hallituksen jäsenille tai lähettää toiveesi paikallisyhdistyksen sähköpostiin (jyvaskylan@yrittajat.fi).

2023
7.2. Yrittäjäaamiainen / Verso
3.3. Yrittäjäillallinen / Verso
4.4. Yrittäjäaamiainen / Verso
5.5. Yrittäjälounas / Sohwitar
6.6. Yrittäjäaamiainen /Fennia
15.6. Yrittäjäristeily / Rhea
8.8. Yrittäjäaamiainen / Verso
19.8. Yrittäjien karting-kisat
1.9. Yrittäjälounas / Miriams
3.10. Yrittäjäaamiainen / Verso
28.10. Jyväskylän Yrittäjät 40-vuotisjuhla / Aaltosali
3.11. Yrittäjäillallinen / Sohwi
22.11. Sääntömääräinen syyskokous
5.12. Yrittäjäaamiainen / Verso

Jyväskylän Yrittäjien tapahtumat

Keski-Suomen Yrittäjien tapahtumat

Aurajoki syysväreissä, kuva Turun kaupunki
Seinäjoki avaruuden pääkaupunki