Tietoa meistä

Paikallisesti ja valtakunnallisesti

Kuuluessasi meihin, olet samalla mukana aluejärjestömme Keski-Suomen Yrittäjien ja kattojärjestömme Suomen Yrittäjien toiminnan piirissä. Yhdellä jäsenmaksulla saat edunvalvonnan ja jäsenpalvelut koko ketjusta kolmiportaisesti ja pääset hyödyntämään niin paikallista, alueellista kuin valtakunnallistakin tapahtuma- ja koulutustarjontaa.

Järjestämme vuosittain paikkakuntamme yrittäjille mahdollisuuksia verkostoitumiselle, kouluttautumiselle, viihtymiselle ja vertaistuelle. Kuukausittaiset aamukahvimme eri yrityksien tiloissa ovat myös uusille jäsenille erinomainen tilaisuus tutustua muihin jäseniin. Kevätkausi huipentuu perinteisesti risteilyyn Päijänteellä, yhteisiä kulttuurimatkoja tai kilpailuja unohtamatta. Uusien jäsenien mentorointiohjelma auttaa erityisesti aloittavaa yrittäjää eteenpäin ja koulutuksia ajankohtaisista asioista järjestetään jatkuvasti jäsenpalautteen perusteella.

Löydät meidät myös somesta!

Löydät meidät myös somesta!

Seuraamalla Facebook-sivustoamme pysyt perillä ajankohtaisista asioista. Sivustolla viestimme yrittäjille tärkeistä aiheista, tapahtumista sekä koulutuksista.

Pidetään yhtä!

Pidetään yhtä!

Jäsenillemme on perustettu suljettu Facebook-ryhmä verkostoitumiseen sekä keskinäiseen viestintään. Liity mukaan!