Jyväskylän Yrittäjät

Tietoa meistä

Paikallisesti ja valtakunnallisesti

Kuuluessasi meihin, olet samalla mukana aluejärjestömme Keski-Suomen Yrittäjien ja kattojärjestömme Suomen Yrittäjien toiminnan piirissä. Yhdellä jäsenmaksulla saat edunvalvonnan ja jäsenpalvelut koko ketjusta kolmiportaisesti ja pääset hyödyntämään niin paikallista, alueellista kuin valtakunnallistakin tapahtuma- ja koulutustarjontaa.

Järjestämme vuosittain paikkakuntamme yrittäjille mahdollisuuksia verkostoitumiselle, kouluttautumiselle, viihtymiselle ja vertaistuelle. Kuukausittaiset aamukahvimme eri yrityksien tiloissa ovat myös uusille jäsenille erinomainen tilaisuus tutustua muihin jäseniin. Kevätkausi huipentuu perinteisesti risteilyyn Päijänteellä, yhteisiä kulttuurimatkoja tai kilpailuja unohtamatta. Uusien jäsenien mentorointiohjelma auttaa erityisesti aloittavaa yrittäjää eteenpäin ja koulutuksia ajankohtaisista asioista järjestetään jatkuvasti jäsenpalautteen perusteella.

Testikuva

Sosiaalisen median tilit

Löydät meidät myös somesta (Facebook ja LinkedIn). Seuraamalla sivustojamme pysyt perillä ajankohtaisista asioista. Sivustoilla viestimme yrittäjille tärkeistä aiheista, tapahtumista sekä koulutuksista.

Nainen läppärillä

Pidetään yhtä!

Jäsenillemme on perustettu suljettu Facebook-ryhmä verkostoitumiseen sekä keskinäiseen viestintään. Liity mukaan!