Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Karkkilan Yrittäjät

Karkkilan Yrittäjät

Tervetuloa Karkkilan Yrittäjät ry:n sivuille!

Tervetuloa sivuillemme!

Karkkilan Yrittäjät ry on karkkilalaisten yritysten oma järjestö, joka edistää jäsentensä etuja. Se toimii yhteistyössä myös Karkkilan kaupungin, Uudenmaan Yrittäjät ry:n ja muiden Uudenmaan yrittäjäjärjestöjen kanssa.

Karkkilan Yrittäjät järjestää yhteisiä tapahtumia, kuten veroneuvonta- ja muita yrittäjän arkeen kuuluvia infotilaisuuksia esimerkiksi kaupungin ja Keuken kanssa. Yhdistys on pääjärjestäjänä koko kaupungin joulunavausjuhlassa.

Karkkilan Yrittäjät muistaa jäseniään myös arjen ulkopuolella. Se on isäntänä muun muassa jokakeväisellä retkellä johonkin kulttuuritapahtumaan sekä syksyn Y-juhlassa.

Onpa yrityksesi pieni yhden henkilön yhtiö tai merkittävä työllistäjä, olet tervetullut Karkkilan Yrittäjän jäseneksi! Lisää tietoa saat hallituksemme jäseniltä. Ota rohkeasti yhteyttä.

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Jäsenetumme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Uutiset

testikuva

Tämä on testi

Tekstiä

Tähän väliotsikko

Ihan tavallista tekstiä